Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Oslo Jazzfestival 2014: Lill Lindfors hovedbilde
onsdag 
19:30

Oslo Jazzfestival 2014: Lill Lindfors

ntso

Oslo Jazzfestival 2014:

Lill Lindfors

Etter stort påtrykk fra publikum har Oslo Jazzfestival gleden av å invitere den legendariske svenske sangeren og entertaineren Lill Lindfors tilbake til Oslo.

Under Oslo Jazzfestival i 2005 og ved 25-årsjubileet i 2011 sørget hun for smekkfull sal i Oslo Konserthus. Lindfors leverte et fantastisk show, og publikum jublet av begeistring, også de som måtte nøye seg med å oppleve vokaldivaen og hennes musikere fra korplassene bak scenen.

Siden sist har Lindfors som alltid hatt mange jern i ilden, både som sangerinne og som UNICEF-ambassadør. I 2013 fikk hennes karriere også et løft via den svenske utgaven av Hver gang vi møtes.

Lill Lindfors er en av Nordens aller største entertainere. Hun har gledet publikum i over 40 år med alt fra pop- og jazzlåter til roller i musikaler og samarbeid med symfoniorkestre. Hun har over 70 plateutgivelser bak seg og har mottatt en lang rekke utmerkelser gjennom en imponerende karriere. Samarbeidet mellom Lindfors og Claes Crona Trio ble etablert i 2003 og har siden vært en publikumsfavoritt både hjemme i Sverige og her i Norge.

Om musikerne:

Ved siden av sitt virke som jazzgitarist, er Mats Norrefalk lærer i afroamerikansk tradisjon ved Örebro Musikhögskola. Han har blant annet spilt med Håkan Hagegård og gitt ut CD med Ulf Samuelsson.

Peter Asplund arbeider som jazztrompetist og komponist, og har samarbeidet med artister som Lisa Ekdahl, Bo Kaspers Orkester, Kent, Robert Broberg og Viktoria Tolstoy.

Claes Crona er ikke ukjent for Oslos jazzpublikum. Han har gjestet Oslo Jazzfestival en rekke ganger, og trioen hans har turnert verden over med kjente navn som Buddy de Franco, Toots Thielemans, Svante Thuresson og Scott Hamilton. Med seg i trioen denne gang har han norgesvennen Hans Backenroth på bass og Jocke Ekberg på trommer.

Lill Lindfors (vokal)
Mats Norrefalk (gitar, vokal)
Peter Asplund (trompet/flygelhorn, vokal)
Claes Crona (piano)
Hans Backenroth (bass)
Jocke Ekberg (trommer)

Relaterte saker

Eventbilde: Kammerkonsert #1 // Klassisk sommer på Sentralen
tirsdag
19:00

Kammerkonsert #1 // Klassisk sommer på Sentralen

I kveld er den en svensk stjernesopran, Elin Rombo, med sin norske ektemann, Anders Kjellberg Nilsson, i samspill med pianisten Sveinung Bjelland som står på programmet. Alle tre brenner for kammermusikk, og ønsker å ta publikum med inn i en magisk verden med disse verkene!

Eventbilde: Livemusikk i Vulkangata
fredag
17:00

Livemusikk i Vulkangata

Denne ettermiddagen får vi høre saksofonisten Dave Edge med venner fra scenen.
Det er gratis for alle og det blir garantert god stemning!

Eventbilde: Safa Fest 2022!
fredag
19:00

Safa Fest 2022!

En musikkfestival arrangert og laget av Safario, som samler alle sine nye favoritter på et sted for å lage den villeste konsertkvelden i Oslo. Alle er velkomne, og arrangementet passer best for de som er 16 og oppover!