Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Oslo Jazzfestival 2014: Albatrosh & Andreas hovedbilde
torsdag 
13:30

Oslo Jazzfestival 2014: Albatrosh & Andreas

ntso

Oslo Jazzfestival 2014:

Albatrosh & Andreas 

Oslo Jazzfestival ønsker å by på spennende konsertopplevelser for alle aldersgrupper, og med Albatrosh & Andreas byr vi på en komplett audio-visuell opplevelse til barn og unge. Denne konserten handler om å oppleve improvisasjoskunst på kloss hold. Innen all improvisasjon er oppfinnsomhet, lek og åpenhet viktig, fra enkle variasjoner over et ferdigskissert tema, til kreativ utøvelse der svært lite eller ingenting er avtalt på forhånd.

Den prisvinnende jazz-duoen Albatrosh, består av de to unge jazzmusikerne Eyolf Dale på piano og André Roligheten på saksofon. De er særlig opptatt av krysninger mellom jazz og moderne klassisk musikk, selv om de ønsker å se bort fra alle sjangermessige båser og fine sin særegne stil. I tillegg til saksofon og piano har duoen også med seg det nord-afrikanske treblåsinstrumentet ghaita. Dette eksotiske instrumentet som kan minne litt om en obo blir ofte benyttet av slangetemmere som lokker hypnotiserte cobraslanger opp av kurvene sine med den kraftige lyden instrumentet skaper.

Med på konserten har de invitert animatør og digitaltegner Andreas Paleologo. Sammen vil de levere noe som blir helt unikt for denne kvelden, da hver eneste forestilling med disse tre blir forskjellig fra gang til gang.

Relaterte saker

Eventbilde: Endelig er tiden for TROPICAL FEELING her!
fredag
21:00

Endelig er tiden for TROPICAL FEELING her!

Start helgen med TROPICAL FEELING, en fest der du kan danse og ha det gøy til DJ og live band hele natten!

Eventbilde: Musikalsk formiddag hver lørdag
lørdag
12:00

Musikalsk formiddag hver lørdag

De inviterer både nye og anerkjente, lokale artister til sommerkonserter på torget hver lørdag kl. 12.00 fra 18. juni til 20. august.

Eventbilde: Dagfest med Skranglejazz + Doc Jay
lørdag
13:00

Dagfest med Skranglejazz + Doc Jay

Velkommen til en ny Skranglesommer. Neste ut er klassisk skrangledagfest på lørdag 2. juli på den nye takterrassen til Sentralen! Gjesten vi har med oss denne gangen er Doc Jay.