Arrangementet er fullført.

Oslo Jazzfestival 2014: Albatrosh & Andreas hovedbilde
torsdag 
13:30

Oslo Jazzfestival 2014: Albatrosh & Andreas

ntso

Oslo Jazzfestival 2014:

Albatrosh & Andreas 

Oslo Jazzfestival ønsker å by på spennende konsertopplevelser for alle aldersgrupper, og med Albatrosh & Andreas byr vi på en komplett audio-visuell opplevelse til barn og unge. Denne konserten handler om å oppleve improvisasjoskunst på kloss hold. Innen all improvisasjon er oppfinnsomhet, lek og åpenhet viktig, fra enkle variasjoner over et ferdigskissert tema, til kreativ utøvelse der svært lite eller ingenting er avtalt på forhånd.

Den prisvinnende jazz-duoen Albatrosh, består av de to unge jazzmusikerne Eyolf Dale på piano og André Roligheten på saksofon. De er særlig opptatt av krysninger mellom jazz og moderne klassisk musikk, selv om de ønsker å se bort fra alle sjangermessige båser og fine sin særegne stil. I tillegg til saksofon og piano har duoen også med seg det nord-afrikanske treblåsinstrumentet ghaita. Dette eksotiske instrumentet som kan minne litt om en obo blir ofte benyttet av slangetemmere som lokker hypnotiserte cobraslanger opp av kurvene sine med den kraftige lyden instrumentet skaper.

Med på konserten har de invitert animatør og digitaltegner Andreas Paleologo. Sammen vil de levere noe som blir helt unikt for denne kvelden, da hver eneste forestilling med disse tre blir forskjellig fra gang til gang.

Relaterte saker

Eventbilde: Oslojazz 2021: Åpningskonsert
mandag
17:30

Oslojazz 2021: Åpningskonsert

Oslo Jazzfestival feirer i år sitt 35-årsjubileum og årets åpningskonsert er med Oslo Jazzensemble & Ola Kvernberg. 

Eventbilde: VoxLAB VårFEST 2021: The Extended Voice
tirsdag
19:00

VoxLAB VårFEST 2021: The Extended Voice

Foreningen VoxLAB arrangerer VårFEST for tredje år på rad og årets åpningskonsert er med Franziska Baumann, Nordic Voices/Electric Audio Unit, Natasha Barrett, Ruth Wilhelmine Meyer og Alex Nowitz.

Eventbilde: Konsert med Leif Ove Andsnes
søndag
19:00

Konsert med Leif Ove Andsnes

Norges største internasjonale klassiskstjerne med Beethoven og Dvorák på programmet. Ekstrakonsert 19. april. Begrenset antall billetter – vær rask om du vil få med deg dette.