Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Oslo Jazzfestival 2014: Albatrosh & Andreas hovedbilde
torsdag 
13:30

Oslo Jazzfestival 2014: Albatrosh & Andreas

ntso

Oslo Jazzfestival 2014:

Albatrosh & Andreas 

Oslo Jazzfestival ønsker å by på spennende konsertopplevelser for alle aldersgrupper, og med Albatrosh & Andreas byr vi på en komplett audio-visuell opplevelse til barn og unge. Denne konserten handler om å oppleve improvisasjoskunst på kloss hold. Innen all improvisasjon er oppfinnsomhet, lek og åpenhet viktig, fra enkle variasjoner over et ferdigskissert tema, til kreativ utøvelse der svært lite eller ingenting er avtalt på forhånd.

Den prisvinnende jazz-duoen Albatrosh, består av de to unge jazzmusikerne Eyolf Dale på piano og André Roligheten på saksofon. De er særlig opptatt av krysninger mellom jazz og moderne klassisk musikk, selv om de ønsker å se bort fra alle sjangermessige båser og fine sin særegne stil. I tillegg til saksofon og piano har duoen også med seg det nord-afrikanske treblåsinstrumentet ghaita. Dette eksotiske instrumentet som kan minne litt om en obo blir ofte benyttet av slangetemmere som lokker hypnotiserte cobraslanger opp av kurvene sine med den kraftige lyden instrumentet skaper.

Med på konserten har de invitert animatør og digitaltegner Andreas Paleologo. Sammen vil de levere noe som blir helt unikt for denne kvelden, da hver eneste forestilling med disse tre blir forskjellig fra gang til gang.

Relaterte saker

Eventbilde: Operapub – Opera til folket!
lørdag
19:00

Operapub – Opera til folket!

Grønland Boulebar tilbyr boule som aktivitet, i kombinasjon med mat, drikke og nå også operapub!

Eventbilde: Sløtface spiller Nirvana
lørdag
21:00

Sløtface spiller Nirvana

Hva skjer når et av landets beste liveband tar fatt på katalogen til et av verdens største band?

Eventbilde: Opplev Moonica Mac
tirsdag
00:00

Opplev Moonica Mac

Med tekstlinjer som er like treffsikre som poetiske og en stemme som ofte beskrives som utenomjordisk, har Moonica Mac fått millioner av streams på Spotify, men å se henne live er likevel noe helt spesielt.