Arrangementet er fullført.

Oslo International Rumi Festival 2015 hovedbilde
fredag 

Oslo International Rumi Festival 2015

ntso

OSLO INTERNATIONAL RUMI FESTIVAL 2015 – «ROOTS»

Med fokus på røtter som både livgivende og begrensende kraft inviterer årets Rumifestival til konserter, samtaler og poetiske refleksjoner. Med føttene godt plantet i både tradisjon og samtid inviterer vi igjen til opplevelser som oppstår når ulike fag, folk og tradisjoner møtes.

Vi inviterer til konserten «Voices with roots» med Kouame Sereba, Radik Tyulyush (Tuv) og Kristin Asbjørnsen med band, til konsert med Javid Afsari Jad og hans Rumi Ensemble, det blir Bokhammam med Fredrik Wandrup i samtale med årets artister og et eget poesiprogram med dramatiker og skuespiller Heather Raffo (US) med musikere.

Se her for fullt program og info om artister og billetter.


Rumifestivalen har siden 2007 vært en internasjonal møteplass for musikk, scenekunst, og litteratur. Festivalen er opptatt av å skape rom for utveksling mellom ulike fagfelt, mellom ulike tradisjoner og kulturer, mellom utøvere og pulikum.

Rumifestivalen er inspirert av verdenspoeten Mawlana Jalal-al-din Rumi (1207 – 1273) sin filosofi og poesi. Oslo International Rumi Festival er støttet av Norsk kulturråd, Fritt Ord, Oslo kommune og UD.

Relaterte saker

Eventbilde: Oslo Operafestival 2021 – Festivalåpning
fredag
18:00

Oslo Operafestival 2021 – Festivalåpning

Oslo Operafestival har sin 16. åpningskonsert som et av arrangementene under Oslo Kulturnatt. Her får vi møte de kommende stjerneskuddene på operahimmelen.

Eventbilde: Oslo Operafestival presenterer operaperler
fredag
21:00

Oslo Operafestival presenterer operaperler

Opera til folket byr på Operaperler i Oslos eldste og minste kulturhus, Gamle Raadhus Scene. Her blir det både tårer og latter!

Eventbilde: Loppemarked på Ulsrud Skole 18. og 19. september 2021
lørdag
10:00