Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Oslo International Rumi Festival 2015 hovedbilde
fredag 

Oslo International Rumi Festival 2015

ntso

OSLO INTERNATIONAL RUMI FESTIVAL 2015 – «ROOTS»

Med fokus på røtter som både livgivende og begrensende kraft inviterer årets Rumifestival til konserter, samtaler og poetiske refleksjoner. Med føttene godt plantet i både tradisjon og samtid inviterer vi igjen til opplevelser som oppstår når ulike fag, folk og tradisjoner møtes.

Vi inviterer til konserten «Voices with roots» med Kouame Sereba, Radik Tyulyush (Tuv) og Kristin Asbjørnsen med band, til konsert med Javid Afsari Jad og hans Rumi Ensemble, det blir Bokhammam med Fredrik Wandrup i samtale med årets artister og et eget poesiprogram med dramatiker og skuespiller Heather Raffo (US) med musikere.

Se her for fullt program og info om artister og billetter.


Rumifestivalen har siden 2007 vært en internasjonal møteplass for musikk, scenekunst, og litteratur. Festivalen er opptatt av å skape rom for utveksling mellom ulike fagfelt, mellom ulike tradisjoner og kulturer, mellom utøvere og pulikum.

Rumifestivalen er inspirert av verdenspoeten Mawlana Jalal-al-din Rumi (1207 – 1273) sin filosofi og poesi. Oslo International Rumi Festival er støttet av Norsk kulturråd, Fritt Ord, Oslo kommune og UD.

Relaterte saker

Eventbilde: Bluegrass Jam
søndag
19:00

Bluegrass Jam

Søndag er det klart for Abelones nye Bluegrass jam session, og de har med seg noen av de beste musikerne i byen!

Eventbilde: Book sauna på SALT
mandag
00:00

Book sauna på SALT

SALT har fått en enorm oppgradering av sitt saunatilbud og kan i dag tilby seks nye saunaer! Book en unik og avslappende sauna session eller privat sauna.

Eventbilde: Blå-mandag på SNØ
mandag
00:00

Blå-mandag på SNØ

Få en kick-start på uka, og snu blå-mandagen. Hver mandag frem til sommeren setter SNØ opp en lavterskel slalomløype i alpinbakken!