Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Oslo International Rumi Festival 2015 hovedbilde
fredag 

Oslo International Rumi Festival 2015

ntso

OSLO INTERNATIONAL RUMI FESTIVAL 2015 – «ROOTS»

Med fokus på røtter som både livgivende og begrensende kraft inviterer årets Rumifestival til konserter, samtaler og poetiske refleksjoner. Med føttene godt plantet i både tradisjon og samtid inviterer vi igjen til opplevelser som oppstår når ulike fag, folk og tradisjoner møtes.

Vi inviterer til konserten «Voices with roots» med Kouame Sereba, Radik Tyulyush (Tuv) og Kristin Asbjørnsen med band, til konsert med Javid Afsari Jad og hans Rumi Ensemble, det blir Bokhammam med Fredrik Wandrup i samtale med årets artister og et eget poesiprogram med dramatiker og skuespiller Heather Raffo (US) med musikere.

Se her for fullt program og info om artister og billetter.


Rumifestivalen har siden 2007 vært en internasjonal møteplass for musikk, scenekunst, og litteratur. Festivalen er opptatt av å skape rom for utveksling mellom ulike fagfelt, mellom ulike tradisjoner og kulturer, mellom utøvere og pulikum.

Rumifestivalen er inspirert av verdenspoeten Mawlana Jalal-al-din Rumi (1207 – 1273) sin filosofi og poesi. Oslo International Rumi Festival er støttet av Norsk kulturråd, Fritt Ord, Oslo kommune og UD.

Relaterte saker

Eventbilde: Christer Torjussen – MidtlivsChrister
lørdag
18:30

Christer Torjussen – MidtlivsChrister

MidtlivsChrister er en festlig berg- og dalbane av et standupshow, fylt med morsomme betraktninger, observasjoner og fiffige skråblikk.

Eventbilde: Barcode Standup – hver lørdag!
lørdag
21:00

Barcode Standup – hver lørdag!

Nå er det standup på Vesper Bar her lørdag. Gratis inngang!

Eventbilde: Tipsy Ibsen – forestilling med en original vri!
lørdag
21:00

Tipsy Ibsen – forestilling med en original vri!

Tipsy Ibsen presenterer flere av Henrik Ibsens mest klassiske verk, og i første runde tar de for seg Hedda Gabler! Det er bare en liten hake…