Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Oslo Freedom Forum 2022 hovedbilde
mandag 
10:00
Oslo Konserthus

Oslo Freedom Forum 2022

Oslo Freedom Forum (OFF) er en internasjonal konferanseserie arrangert av Human Rights Foundation (HRF) som bringer sammen dissidenter, aktivister, journalister, politikere, studenter, teknologer – og mange flere – for å styrke fred, frihet og velstand i verden.

På Oslo Freedom Forum 2022 vil du høre foredrag fra noen av verdens modigste menneskerettighetsforkjempere; utforske kampen for frihet gjennom interaktive kunstinstallasjoner, musikkinnslag, paneldiskusjoner og workshops med tankeledere fra hele verden; oppdage spennende initiativer i skjæringspunktet mellom innovasjon, frihet og teknologi; og samarbeide med folk i vårt community for å beskytte demokratiet der det er mest utsatt.

For mer informasjon om foredragsholderne og billettbestilling, besøk nettside.

Relaterte saker

Eventbilde: Soppkontrollen på Bærums Verk
søndag
14:00

Soppkontrollen på Bærums Verk

Ta med deg kurven og kom! Søndager fra 20.08. til 01.10.

Eventbilde: Pizzakurs på Kulinarisk Akademi
fredag
17:00

Pizzakurs på Kulinarisk Akademi

God pizza handler om den perfekte deigen, riktig teknikk og gode råvarer. Kokkene på Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan du kan lage den optimale pizzaen.

Eventbilde: Vika Walks – en guidet byvandring
lørdag
13:00

Vika Walks – en guidet byvandring

Bli med på gratis byvandring! Vika har en lang og innholdsrik historie, og har gått fra et slumstrøk til å bli Oslos sentrale forretningsdistrikt. Ett område der historisk og moderne arkitektur møtes.