Søk i Aktiv i Oslo

Oslo Freedom Forum 2022 hovedbilde
mandag 
10:00
Oslo Konserthus

Oslo Freedom Forum 2022

Oslo Freedom Forum (OFF) er en internasjonal konferanseserie arrangert av Human Rights Foundation (HRF) som bringer sammen dissidenter, aktivister, journalister, politikere, studenter, teknologer – og mange flere – for å styrke fred, frihet og velstand i verden.

På Oslo Freedom Forum 2022 vil du høre foredrag fra noen av verdens modigste menneskerettighetsforkjempere; utforske kampen for frihet gjennom interaktive kunstinstallasjoner, musikkinnslag, paneldiskusjoner og workshops med tankeledere fra hele verden; oppdage spennende initiativer i skjæringspunktet mellom innovasjon, frihet og teknologi; og samarbeide med folk i vårt community for å beskytte demokratiet der det er mest utsatt.

For mer informasjon om foredragsholderne og billettbestilling, besøk nettside.

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs i street food
tirsdag
17:00

Kurs i street food

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.

Eventbilde: Forvandling i Vika – en guidet vandring
tirsdag
18:00

Forvandling i Vika – en guidet vandring

En vandring om byutvikling og forsvunne gater, om sjøvannsbadekar på Victoria terrasse og bygårdsfasader i kalk og tegl.

Eventbilde: Bokbad og kulturkveld i Kreftforeningens Vitensenter med Edvard Hoem og Ine Hoem
mandag
17:00

Bokbad og kulturkveld i Kreftforeningens Vitensenter med Edvard Hoem og Ine Hoem

Velkommen til kulturkveld og et spennende møte med Edvard Hoem, som er en av våre aller fremste forfattere i dag. Hans datter, musikeren Ida Hoem, setter den riktige stemningen med sine fengende melodier og tekster som forteller triste, fine og nye historier.