Søk i Aktiv i Oslo

Oslo Enduro 2012 – Sykkelritt for alle hovedbilde

Oslo Enduro 2012 – Sykkelritt for alle

downhillsykling. Foto: Justin Dunn / Flickr 
Foto: Justin Dunn / Flickr 

OsloEnduro er et lavterskelritt. Enduro-ritt er stisykling og man må stille med en terrengsykkel og hjelm, det er påbudt med hjelm hele tiden.

Du har fartsetapper med tidtagning og transportetapper med maksimum tid å kommer frem på. 
Fartsetappene er stortsett nedover, men kan også ha oppoverkneiker, vi satser på 80% nedover og maks 20% oppover og bortover.
Transportetappene er kun for å komme til start av fartsetappene. Fartsetappene er det mest nedoverbakker i terreng, men kan inneholde innslag av opp- og bortover. 

Noen bruker også helhjelm i fartsetappene, men da må de også drasse med seg en vanlig sykkelhjelm til transportetappene. Man trenger ikke være super trent eller være kjempeflink på sykkel. Men det er en fordel å være komfortabel med å sykle i terreng. Det er ment for å være et fint rekrutteringsritt for sykkelsporten. Det er viktig at folk skal kose seg, ha det morsomt i skogen, og bli kjent med nye folk. Konkurranseaspektet er tilstede, og det er noen som tar det dønnseriøst, mens de fleste er der for å ha det morsomt. Hvis noen punkterer eller faller og slår seg så stopper man og hjelper, i stedet for å suse forbi. 

Det blir en gjennomkjøring av løypa lørdag 4. august kl 10. 
Påmeldingen er i gang. Send navn, epost, tlf og eventuelt lag til osloenduro@gmail.com.

Les mer om Oslo Enduro >>

Relaterte saker

Eventbilde: Friends Friday på SNØ
fredag
00:00

Friends Friday på SNØ

Hver fredag er det Friends Friday som vil si at du får 2 for 1 på SNØpass, og medlemmer kan ta med seg en venn gratis.

Eventbilde: Family Fun – hver lørdag!
lørdag
14:00

Family Fun – hver lørdag!

Family Fun aktiviteten er åpen for alle og er en perfekt familieaktivitet! En time med moro, trening & sosialisering med andre familier.

Eventbilde: En sommerkveld på Oslofjorden
lørdag
19:00

En sommerkveld på Oslofjorden

Len deg tilbake, nyt naturen og de vakre omgivelsene, mens du nyter reker fra en fristende rekebuffet. Oppdag Oslo og naturen fra fjordperspektiv på en tradisjonell seilskute.