Søk i Aktiv i Oslo

El Cachivache Orkesta – Milonga/Konsert hovedbilde
søndag 
18:00
Sentralen

El Cachivache Orkesta – Milonga/Konsert

Dette er en konsertopplevelse i særklasse, og en kulturell musikalsk opplevelse med sin slående originalitet fra punk, rock og tango. En tangokonsert! Dette arrangementet er for både tangodanseren og konsertpublikummet.

Kom tidlig for å få din favorittplass, eller for å varme opp danseskoene. Sentralens «Gullbar» er åpen for noe godt i glasset før og under arrangementet.

Bestill billetter her.

Dørene åpner 18:00
El Cachivache begynner første sett 18:30, og vil spille tre sett totalt.

Sted: Forstanderskapssalen i 3. etg på Sentralen

El Cachivache Orkesta
El Cachivache fra Buenos Aires har vunnet sin popularitet over hele verden med sitt musikalske uttrykk som svinger innom både punk og rock, og samtidig bevarer tangoens originalitet. Gruppen består av fire personer på bandoneon, gitar, kontrabass og piano. Dette gir et ekte, rått og nyskapende musikkutrykk av høy kvalitet som treffer mange musikkglade og vekker nysgjerrighet hos både konsertgjengere og musikere. For ikke å snakke om hvordan bandet har erobret tangodanserens verden. Ordet «Tango – Punk» er ofte brukt for å beskrive deres musikalske uttrykk.

Les mer.

Relaterte saker

Eventbilde: Bootyswing Burlesque varieté show @SALT
torsdag
19:30

Bootyswing Burlesque varieté show @SALT

Gjør deg klar for en spennende og unik kveld, fylt med fortryllende og varierte artister. Vi byr på glamorøs og glitrende burlesque, majestetisk poledance, og morsomt improteater.

Eventbilde: Williamsburg by Night
fredag
19:00

Williamsburg by Night

Williamsburg by Night – come for the food and stay for the party!

Eventbilde: Mini-Dansecamp 4-6 år – sommerferien 2023
lørdag
00:00

Mini-Dansecamp 4-6 år – sommerferien 2023

Norsk Ballettinstitutt gjentar tidligere suksess med «Mini-Dansecamp» for deres yngste dansere i sommer! Velkommen til alle 4-6 år på NBI Majorstua!