Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

El Cachivache Orkesta – Milonga/Konsert hovedbilde
søndag 
18:00
Sentralen

El Cachivache Orkesta – Milonga/Konsert

Dette er en konsertopplevelse i særklasse, og en kulturell musikalsk opplevelse med sin slående originalitet fra punk, rock og tango. En tangokonsert! Dette arrangementet er for både tangodanseren og konsertpublikummet.

Kom tidlig for å få din favorittplass, eller for å varme opp danseskoene. Sentralens «Gullbar» er åpen for noe godt i glasset før og under arrangementet.

Bestill billetter her.

Dørene åpner 18:00
El Cachivache begynner første sett 18:30, og vil spille tre sett totalt.

Sted: Forstanderskapssalen i 3. etg på Sentralen

El Cachivache Orkesta
El Cachivache fra Buenos Aires har vunnet sin popularitet over hele verden med sitt musikalske uttrykk som svinger innom både punk og rock, og samtidig bevarer tangoens originalitet. Gruppen består av fire personer på bandoneon, gitar, kontrabass og piano. Dette gir et ekte, rått og nyskapende musikkutrykk av høy kvalitet som treffer mange musikkglade og vekker nysgjerrighet hos både konsertgjengere og musikere. For ikke å snakke om hvordan bandet har erobret tangodanserens verden. Ordet «Tango – Punk» er ofte brukt for å beskrive deres musikalske uttrykk.

Les mer.

Relaterte saker

Eventbilde: Jubileumsforestilling på Bærum Kulturhus
lørdag
18:00

Jubileumsforestilling på Bærum Kulturhus

Jubileet blir markert med en storslått forestilling med dans og musikk fra Bærums brede og rike kulturliv.

Eventbilde: DJ Kimbo x Liv & Røre
lørdag
22:00

DJ Kimbo x Liv & Røre

DJ Kimbo er klar for å ta nattklubb-viben fra terrassen til dansegulvet. Denne gangen arrangerer de Lørenskogs neste store danseevent!

Eventbilde: Prøv babydans på Sentralen!
mandag
13:00

Prøv babydans på Sentralen!

Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 måneder, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. I Babydans beveger foreldrene seg sammen med sine babyer i samspill med andre.