Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Oskar Kardemark har fotoutstilling på Cyan :galleri hovedbilde
fredag 

Oskar Kardemark har fotoutstilling på Cyan :galleri

ntso

 

Oskar Kardemark har fotoutstilling på Cyan :galleri

Fotografier av Oskar Kardemark vises i Cyan :galleri. 

Da Oskar i begynnelsen av året ble tildelt Cyan studios utstillingsstipend, uten å faktisk ha søkt på det, tenkte han først å vise bilder fra sin siste utstilling i Sverige. Bildet han vant med var en del av den utstillingen, det viser Oskar hånd i hånd med en fremmed mann på en sandstrand utenfor Athen.

Inspirasjon til denne utstillingen ble imidlertid noe helt annet. En kinesisk papyrusrull, over ti meter lang, og over tusen år gammel, som forteller historien om tre venner og en dag ute i det fri og andre opplevelser som under lenger tid har samlet seg i Oskars indre ligger til grunn for utstillingen på Cyan :galleri. Kunstneren Niklas Sillén har hjulpet Oskar å binde sammen tanker og ideer. Sillén har en MA fra Kunsthøgskolen i Bergen. Han og Oskar har vært venner lenge, dette er andre gang de jobber sammen.

For mer info:

Nettsidene til Cyan studios >>

Nettsidene til Oskar Kardemark >>

Nettsidene til Niklas Sillén >>

 

Vernissage fredag 30. mai kl. 18
Åpent lørdag 31.mai og søndag 1. juni kl. 12-18
Cyan :studio, Jens Bjelkes gate 13, 0562 Oslo

Relaterte saker

Eventbilde: Bli med på vårens beste gaming-festival!
lørdag

Bli med på vårens beste gaming-festival!

Opplev sluttspillet i Telialigaen i Oslo lørdag 28. mai og søndag 29. mai! Spill masse forskjellige spill, delta i aktiviteter og se Norges beste e-sportlag live som publikum.

Eventbilde: Plantemarked i Botanisk hage
søndag

Plantemarked i Botanisk hage

Denne dagen får du kjøpt planter som er dyrket frem i våre veksthus av ildsjeler i Botanisk hages Venneforening. Her kan du finne planter som ikke er vanlige på de fleste hagesentre.

Eventbilde: Sommermarked på Bærums Verk
lørdag

Sommermarked på Bærums Verk

Velkommen til et spennende sommermarked. Her kan du oppleve boder med mat, håndverk, kunst og andre spennende varer, i tillegg til de allerede etablerte butikkene på Bærums Verk.