Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Opplev Ledisi på Cosmopolite! hovedbilde
tirsdag 
20:00
Cosmopolite Scene

Opplev Ledisi på Cosmopolite!

Soul-sensasjonen Ledisi Anibade Young er født i jazzens hovedstad, New Orleans, og kommer fra en lang linje med afro-amerikanske musikere.

Som vokalist er Ledisis styrke at hun dekker over hele fire oktaver og tar i bruk sangteknikk fra afroamerikansk jazztradisjon, hvis noen teknikker går helt tilbake til plantasjeslaveriet.

Ledisi utstråler varme på scenen, selvsikkerhet og deklamerer tekstene med kraft.

Hun har flere bemerkelsesverdige beundrere, blant andre Obama-familien, Prince, Stevie Wonder, og John Legend får ikke rost Ledisi nok:

«Som en samtidsvokalist, så er det nesten ingen annen jeg kan tenke på i verden som er så dyktige til å synge som henne» (…) «Når det gjelder rekkevidde, fingerferdighet, klarhet, allsidighet, kan hun gjøre alt hun vil. Hun er en av de største sangerne i verden, punktum.»

«Ledisi» betyr å «bringe frem» på det vestafrikanske språket Yoruba. «Soul-sensasjonen» er klar for å runge med sin klare stemme og gripe publikum på Cosmopolite!

Før og etter konserten spiller DJ Audun Vinger.

Relaterte saker

Eventbilde: Olivia Rodrigo – Guts World Tour
tirsdag
18:00

Olivia Rodrigo – Guts World Tour

Den Grammy-vinnende artisten, Olivia Rodrigo, legger ut på en etterlengtet verdensturné i forbindelse med sitt nye, kritikerroste album «GUTS».

Eventbilde: Live Tuesdays med Alex Maestro kvartett!
tirsdag
19:00

Live Tuesdays med Alex Maestro kvartett!

Grønland Boulebar ønsker alle velkommen til Live Tuesdays!

Eventbilde: Bendik Brænne live i Bærum Kulturhus
torsdag
19:00

Bendik Brænne live i Bærum Kulturhus

Spellemannsprisvinner, respektert låtskriver og særs dyktig instrumentalist. Bærums store låtskriverkunstner kommer hjem.