Søk i Aktiv i Oslo

Operasjon Dagsverk 2011 hovedbilde

Operasjon Dagsverk 2011

Operasjon Dagsverk 2011Årets Operasjon Dagsverk-midler skal gi ungdom i Rwanda større muligheter til utdanning og engasjement gjennom samarbeidspartneren Plan Norge.

Det er elever som står bak gjennomføringen av Operasjon Dagsverk, som er Elevorganisasjonen årlige solidaritetsaksjon av, med og for ungdom. 4500 elever engasjerer seg frivillig for OD-kampanjen hvert år.

OD-dagen arrangeres hvert år i slutten av oktober. Elevene jobber inn om lag 28-30 millioner kroner hvert år. Maksimum 15 % av dette går til informasjonskampanjen på skolene samt ODs administrasjon og prosjektoppfølging.

Les mer om Operasjon Dagsverk her >>

Bidra med arbeidsplass under årets OD

Jobbanken er et tilbud fra Operasjon Dagsverk. Arbeidsgivere som ønsker å ha elever på sin arbeidsplass under Operasjon Dagsverk registrerer seg i denne databasen. Elevene som ikke har funnet seg jobb på andre måter, kan deretter bruke Jobbanken til å finne jobber i sitt område.

Les mer om Jobbanken her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Lost in the Horizon
onsdag
19:00

Lost in the Horizon

Forestillingen er en skarp kommentar til det som skjer i Europa akkurat nå. Den er skapt på tvers av ulike nasjonaliteter og kulturer, hvor de sammen ønsker å løfte fram verdien av et menneskeliv.