Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Omvisning av ny utstilling: Letting Go hovedbilde
søndag 
13:00
Kulturhistorisk museum - UiO

Omvisning av ny utstilling: Letting Go

ntso

Gjennom en gedigen installasjon, et overflødighetshorn av gjenstander, som er lånt inn fra Fretex, er utstillingen en sterk opplevelse å besøke i seg selv.

Intensjonen er å vise resultater fra forskning om hvordan ulike mennesker forholder seg til tap og savn, og kurator Alexandra Schüessler har løst dette gjennom å etablere et sterkt romlig uttrykk. Vi vil påstå at her vil alle, fra de aller yngste til de eldste av museets besøkende, finne mange eller få gjenstander som minner dem om noe eller noen de har mistet eller savner.

Peter Bjerregaard sosialantropolog og utstillingsrådgiver ved KHM introduserer forskningen bak og forteller om prosessen som har ledet opp til installasjonen. Kom og la deg overvelde, overraske og forundre. I utstillingens exitområde er alle invitert til å sette sitt avtrykk på veggen – vi sier ikke hvordan, det må du komme og finne ut selv.

Relaterte saker

Eventbilde: Kveldsomvisning: Naturen våkner!
onsdag
18:00

Kveldsomvisning: Naturen våkner!

Opplev Botanisk hage på kveldstid med en av deres erfarne botanikere. Under omvisningen får du se noe av det som blomstrer nå.

Eventbilde: Dypdykk: Urfolk i Arktis
torsdag
18:00

Dypdykk: Urfolk i Arktis

I over 25 år har museet vist en populær utstillinger om mennesker i arktiske strøk på Grønland, i Canada, Sibir og Sapmi. Er det mulig å lage utstillinger om mennesker og samfunn i forandring?

Eventbilde: SENT – Kveldsarrangement med bar, spill, LEGO og quiz
torsdag
19:00

SENT – Kveldsarrangement med bar, spill, LEGO og quiz

Denne kvelden holder museet åpent til 23:00 med bar, LEGO, quiz og klassiske bordspill – i tillegg blir det lynkurs i programmering av algoritmisk kunst og VR-spill i Vitensenteret.