Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Omvisning av ny utstilling: Letting Go hovedbilde
søndag 
13:00
Kulturhistorisk museum - UiO

Omvisning av ny utstilling: Letting Go

ntso

Gjennom en gedigen installasjon, et overflødighetshorn av gjenstander, som er lånt inn fra Fretex, er utstillingen en sterk opplevelse å besøke i seg selv.

Intensjonen er å vise resultater fra forskning om hvordan ulike mennesker forholder seg til tap og savn, og kurator Alexandra Schüessler har løst dette gjennom å etablere et sterkt romlig uttrykk. Vi vil påstå at her vil alle, fra de aller yngste til de eldste av museets besøkende, finne mange eller få gjenstander som minner dem om noe eller noen de har mistet eller savner.

Peter Bjerregaard sosialantropolog og utstillingsrådgiver ved KHM introduserer forskningen bak og forteller om prosessen som har ledet opp til installasjonen. Kom og la deg overvelde, overraske og forundre. I utstillingens exitområde er alle invitert til å sette sitt avtrykk på veggen – vi sier ikke hvordan, det må du komme og finne ut selv.

Relaterte saker

Eventbilde: Opplev kunsten og skulpturparken på Bærums Verk
søndag
00:00

Opplev kunsten og skulpturparken på Bærums Verk

Blant historiske bygninger langs elven står 31 skulpturer laget av Norges mest anerkjente kunstnere. Her kan du finne ro og inspirasjon året rundt.

Eventbilde: En utstilling om dialog og fred – Nobels Fredssenter
søndag
00:00

En utstilling om dialog og fred – Nobels Fredssenter

Oppdag hvordan fredsprisvinnere har brukt dialog til å endre verden, og få gode tips til egne samtaler på veien.

Eventbilde: Helgeaktiviteter på Teknisk museum
søndag
10:00

Helgeaktiviteter på Teknisk museum

Ta med hele familien for en gøy og lærerik helg. Museet har fire etasjer med spennende utstillinger om teknologi, industri, vitenskap og medisin.