Søk i Aktiv i Oslo

“Omega and the deer” på Dansens Hus hovedbilde

“Omega and the deer” på Dansens Hus

Danseforestillingen "Omega and he deer" settes opp på Dansens Hus

Ingun Bjørnsgaard viser frem sin nyeste danseforestilling “Omega and the deer” på Dansens Hus.

Ingun Bjørnsgaard har i mange år vært en av Norges mest markante koreografer. Med sine vakre, lekende og velkomponerte forestillinger har hun høstet anerkjennelse både hos et norsk og et internasjonalt publikum. I 1992 etablerte hun Ingun Bjørnsgaard Prosjekt (IBP). Etter 18 helaftens produksjoner, en rekke priser og suksess både nasjonalt og internasjonalt i 20 år, er det derfor med stor glede Dansens Hus inviterer til feiring av jubileet i mars. Det blir gjensyn med hennes nyeste forestilling, ”Omega and the Deer”, og ”The Solitary Shame Announced by a Piano” fra 1997. Det blir også filmvisning, fotoutstilling, foredrag og flere andre arrangementer.

“Omega and the deer” er en bevegelsesmettet overmaling av Edvard Munchs billedserie “Alfa & Omega” (1908–09), undersøkes det moderne menneskets motsetningsfylte og androgyne syn på seg selv. I Munchs arketypiske og erotiserte univers finner Bjørnsgaard gjenklang for sin lek med kjønnskamp, obskønitet og følelse av isolasjon.

Billettpris: 260,-

Kjøp billetter til danseforestillingen “Omega and the deer” >>

Les mer om danseforestillingen “Omega and the deer” >>

Relaterte saker

Eventbilde: Kontaktlek 3-6 år
lørdag
12:00

Kontaktlek 3-6 år

Øvelsene baserer seg på dans og er med på å trene barnets koordinasjon, balanse og styrke. Leken stimulerer barnets og den voksnes kreativitet og glede ved fysisk aktivitet sammen.

Eventbilde: HOETELL med Silje & Christine
lørdag
23:00

HOETELL med Silje & Christine

Forvent rap, forvent trap, forvent R&B, bass og baddies når Christine Dancke og Silje Larsen Borgan spiller opp til dans som Hoetell!