Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Øl & sjokolade hovedbilde
onsdag 

Øl & sjokolade

468_2014_04_15_184616

Ølakademiet – Onsdag 27. august 2014

 

Sjokolade er et gode vi unner oss av og til og historien går tilbake flere tusen år til Mayafolket som først tok i bruk kakaobønnen. Bønnen ble tidligere brukt som myntenhet og handelsvarer. Kakao ble nesten alltid brukt i flytende form. Sjokolade i fast form som vi kjenner i dag, ble utviklet av europeere i moderne tid.

Nå kan du bli med Ølakademiet på kurs og lære mer om både øl og sjokolade. På programmet står opprinnelse og produksjonsprosess sentralt. Man får teste ølsorter som hveteøl, fruktøl, ale, porter og stout i kombinasjon med ulike typer sjokolade. I tillegg blir du bedre kjent med ulike bryggerier og får høre noen av suksesshistoriene.

Kurset har varighet på ca 2 timer og gir en generell viten om øl og sjokolade gjennom deltakelse, praktisk prøving, historiefortelling og humor.

Se mer på Ølakademiet sine sider. 

Relaterte saker

Eventbilde: Norge i rødt hvitt – og grønt?
tirsdag
11:00

Norge i rødt hvitt – og grønt?

Bookingen er åpen til 17. mai-feiringen!
Nyt dagen med norske sjøkreps og venetiansk cicchetti og god drikke i glasset.

Eventbilde: 17. mai på Christian Radich
tirsdag
11:00

17. mai på Christian Radich

Fantastiske Christian Radich ligger til kai ved Akershuskaia og inviterer til åpent skip 17. mai. Det blir servering av boller, is og kaffe. Grillen tennes, og vi serverer også gode pølser, øl og vin. Med DJ om bord blir det god stemning! Velkommen om bord til en 17. mai litt utenom det vanlige!

Eventbilde: Spaghetti og gelato, ikke bare pølser og is
tirsdag
12:00

Spaghetti og gelato, ikke bare pølser og is

Velkommen til 17. mai på Spaghetteria!
Vi har åpent til lunsj og middag – book bord allerede i dag på www.spaghetteria.no