Arrangementet er fullført.

Øl & sjokolade hovedbilde
onsdag 

Øl & sjokolade

468_2014_04_15_184616

Ølakademiet – Onsdag 27. august 2014

 

Sjokolade er et gode vi unner oss av og til og historien går tilbake flere tusen år til Mayafolket som først tok i bruk kakaobønnen. Bønnen ble tidligere brukt som myntenhet og handelsvarer. Kakao ble nesten alltid brukt i flytende form. Sjokolade i fast form som vi kjenner i dag, ble utviklet av europeere i moderne tid.

Nå kan du bli med Ølakademiet på kurs og lære mer om både øl og sjokolade. På programmet står opprinnelse og produksjonsprosess sentralt. Man får teste ølsorter som hveteøl, fruktøl, ale, porter og stout i kombinasjon med ulike typer sjokolade. I tillegg blir du bedre kjent med ulike bryggerier og får høre noen av suksesshistoriene.

Kurset har varighet på ca 2 timer og gir en generell viten om øl og sjokolade gjennom deltakelse, praktisk prøving, historiefortelling og humor.

Se mer på Ølakademiet sine sider.