Arrangementet er fullført.
Sjokolade er et gode vi unner oss av og til og historien går tilbake flere tusen år til Mayafolket som først tok i bruk kakaobønnen. Bønnen ble tidligere brukt som myntenhet og handelsvarer. Kakao ble nesten alltid brukt i flytende form. Sjokolade i fast form som vi kjenner i dag, ble utviklet av europeere i moderne tid.
Nå kan du bli med Ølakademiet på kurs og lære mer om både øl og sjokolade. På programmet står opprinnelse og produksjonsprosess sentralt. Man får teste ølsorter som hveteøl, fruktøl, ale, porter og stout i kombinasjon med ulike typer sjokolade. I tillegg blir du bedre kjent med ulike bryggerier og får høre noen av suksesshistoriene.
Kurset har varighet på ca 2 timer og gir en generell viten om øl og sjokolade gjennom deltakelse, praktisk prøving, historiefortelling og humor.
Ta med venner og familie til en smakfull helg ved sjøen.
Bli med på en smaking hvor man kombinerer korn med korn. Øl og whisky har ikke veldig ulike ingredienser, men smak og aroma er derimot langt fra hverandre.
Gled deg til enda en fredag med tidenes line-up! Dette blir en kveld fylt med latter og god stemning.