Arrangementet er fullført.
Sjokolade er et gode vi unner oss av og til og historien går tilbake flere tusen år til Mayafolket som først tok i bruk kakaobønnen. Bønnen ble tidligere brukt som myntenhet og handelsvarer. Kakao ble nesten alltid brukt i flytende form. Sjokolade i fast form som vi kjenner i dag, ble utviklet av europeere i moderne tid.
Nå kan du bli med Ølakademiet på kurs og lære mer om både øl og sjokolade. På programmet står opprinnelse og produksjonsprosess sentralt. Man får teste ølsorter som hveteøl, fruktøl, ale, porter og stout i kombinasjon med ulike typer sjokolade. I tillegg blir du bedre kjent med ulike bryggerier og får høre noen av suksesshistoriene.
Kurset har varighet på ca 2 timer og gir en generell viten om øl og sjokolade gjennom deltakelse, praktisk prøving, historiefortelling og humor.
På Bondens marked selger lokale produsenter sine kortreiste produkter direkte til forbruker.
Dere smaker og lærer litt om forskjellige champagner og nyter også bobler i andre former, mens Christian Radich glir ut Oslofjorden.
Nyt middagen mens dere cruiser stille forbi byens fantastiske skyline og dens moderne og historiske landemerker.