Arrangementet er fullført.
Det er klart det går an. Bli med på en søt aften! Ølakademiet inviterer til en himmelsk smaksopplevelse når de lærer deg å kombinere øl og sjokolade.
På programmet står opprinnelse og produksjonsprosess sentralt. Man får teste ølsorter som hveteøl, fruktøl, ale, porter og stout i kombinasjon med ulike typer sjokolade. I tillegg blir du bedre kjent med ulike bryggerier og får høre noen av suksesshistoriene.
Kurset har varighet på ca 2 timer og gir en generell viten om øl og sjokolade gjennom deltakelse, praktisk prøving, historiefortelling og humor.
Tid fra kl. 18.00 – 20.00
I dette foredraget tar Øystein Ustvedt for seg Gonzalez-Torres’ karakteristiske bruk av vanlige, hverdagslige objekter, ofte knyttet til tap og sorgarbeid, og om hvordan omgivelsene og betrakteren trekkes inn som aktive aktører i flere av hans verker.
Bli med på en nydelig førjulshelg med supergod mat, kokkekurs, foredrag, aktiviteter, julegaver, nyheter, smaksprøver, bærekraftige bedrifter, julestemning og fantastiske mennesker!
Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.