Arrangementet er fullført.

Oddnose festivalen hovedbilde
søndag 
14:00

Oddnose festivalen

ntso

Oddnose Festivalen er nå i sitt andre år, fortsatt en baby, men begynner å snakke i setninger…

En endags musikkfestival på Hellviktangen, Nesodden. Du vil høre samtidsmusikk som spenner fra elektronisk musikk, improvisasjon, noise, film performance, folkemusikk til pønk og no-wave. Du kan forvente deg en rekke innovative og dynamiske artister og DJs. I tillegg til god økologisk mat, drikke og is. Settingen er en gammel jugendvilla i parkomgivelser i strandkanten av oslofjorden (syrinene blomstrer nå).

Headlineren i år er Charles Hayward, grunnleggeren av det britiske kult, post-punk bandet ‘this heat’.
Norske soniske experimentalister MoE vil dra opp fra dypet av Oslofjorden alt som er tungt. Den engelske sangerinnen Joanne Robertson bringer sin avant-folk toner og særegen stemme til Norge for første gang.
Greg Pope vil presentere nye eksperimentasjoner i film, live performance og sampling.

To medlemmer av det norske bandet Killl; Espen Hangård og Are Mokkelbost fremfører for første gang sine solo prosjekter sammen i et sett med annenhver låt der de spiller vakker elektronisk muzzzik.

Electroperc, trio fra Nesodden vil fremføre improvisert musikk fra uventede instrumenter og noen lånte tekster. Til vår store glede er en av våre heltinner opp gjennom årene Sonia Borisova; tidligere sanger i to ulike Bulgarske kvinnekor: Les Mysteres De Voix Bulgares og Angelite, på programmet. Hun fremfører smakebiter fra Bulgarsk folkesang, både solo og sammen med musikalske venner fra Nesodden og omegn.
Gitarist og komponist Nils Rostad vil fremføre sine vakre og skjøre solo gitarstykker.

Trioen Exotic Ponchos, en magisk kombinasjon av musikere fra Oslo’s undergrunns-scene vil hylle deg inn i en poncho av varierende lydbilder.

Tre DJ’er vil spille musikk imellom konsertene og utover vårkvelden – de er berømte på nesodden til å få selv en død grevling til å danse.

Tider kl 14.00 – kl 24.30
200,- Billetter i døren. Presse – gratis.
Gratis inngang for barn opp til 12 år.

Hellviktangen kulturhus
Hellvikalléen 60,1450 Nesoddtangen.
Ta båten B10 fra Aker brygge to Nesodden: Kl. 13.32 – 14.32 – 15.32 – 16.32 – 17.32
Buss 621 til Flaskebekk – Hellvik – Eklund, venter på kaia – bussstoppet er hellvik og så er det en liten tur (10-15min) langs en smal skiltet vei. Hellviktangen er den store villaen i slutten av veien
Retur: Båten går hver time fra nesoddtangen til aker brygge frem til kl 24.00 (avgang fra hellvik 23.15 for å rekke buss og den båten)

Se mer info om tider her:

https://www.facebook.com/oddnosefestival

Relaterte saker

Eventbilde: Oslo Filharmoniske Kor 100 år
lørdag
18:00

Oslo Filharmoniske Kor 100 år

Oslo Filharmoniske Kor feirer sitt hundreårsjubileum med en storslått festkonsert, med Oslo-Filharmonien, dirigentene Cathrine Winnes og Øystein Fevang, og konferansier Ingrid Bjørnov.

Eventbilde: Mimi Webb til Parkteatret
søndag
19:00

Mimi Webb til Parkteatret

Hitmaskin og stjerne in the making – denne dama fra UK har du garantert hørt på radio de siste månedene, enten med hiten «Good Without» eller nydelige «Dumb Love».

Eventbilde: JERSEY BOYS på Chateau Neuf
torsdag

JERSEY BOYS på Chateau Neuf

Hold deg fast og rydd plass i kalenderen! Jersey Boys kommer til å ta Norge med storm og har Norgespremiere 27. januar 2022! «De hadde et særpreg, en attityd og et grep som ingen andre.»