Arrangementet er fullført.

Oddnose festivalen hovedbilde
søndag 
14:00

Oddnose festivalen

ntso

Oddnose Festivalen er nå i sitt andre år, fortsatt en baby, men begynner å snakke i setninger…

En endags musikkfestival på Hellviktangen, Nesodden. Du vil høre samtidsmusikk som spenner fra elektronisk musikk, improvisasjon, noise, film performance, folkemusikk til pønk og no-wave. Du kan forvente deg en rekke innovative og dynamiske artister og DJs. I tillegg til god økologisk mat, drikke og is. Settingen er en gammel jugendvilla i parkomgivelser i strandkanten av oslofjorden (syrinene blomstrer nå).

Headlineren i år er Charles Hayward, grunnleggeren av det britiske kult, post-punk bandet ‘this heat’.
Norske soniske experimentalister MoE vil dra opp fra dypet av Oslofjorden alt som er tungt. Den engelske sangerinnen Joanne Robertson bringer sin avant-folk toner og særegen stemme til Norge for første gang.
Greg Pope vil presentere nye eksperimentasjoner i film, live performance og sampling.

To medlemmer av det norske bandet Killl; Espen Hangård og Are Mokkelbost fremfører for første gang sine solo prosjekter sammen i et sett med annenhver låt der de spiller vakker elektronisk muzzzik.

Electroperc, trio fra Nesodden vil fremføre improvisert musikk fra uventede instrumenter og noen lånte tekster. Til vår store glede er en av våre heltinner opp gjennom årene Sonia Borisova; tidligere sanger i to ulike Bulgarske kvinnekor: Les Mysteres De Voix Bulgares og Angelite, på programmet. Hun fremfører smakebiter fra Bulgarsk folkesang, både solo og sammen med musikalske venner fra Nesodden og omegn.
Gitarist og komponist Nils Rostad vil fremføre sine vakre og skjøre solo gitarstykker.

Trioen Exotic Ponchos, en magisk kombinasjon av musikere fra Oslo’s undergrunns-scene vil hylle deg inn i en poncho av varierende lydbilder.

Tre DJ’er vil spille musikk imellom konsertene og utover vårkvelden – de er berømte på nesodden til å få selv en død grevling til å danse.

Tider kl 14.00 – kl 24.30
200,- Billetter i døren. Presse – gratis.
Gratis inngang for barn opp til 12 år.

Hellviktangen kulturhus
Hellvikalléen 60,1450 Nesoddtangen.
Ta båten B10 fra Aker brygge to Nesodden: Kl. 13.32 – 14.32 – 15.32 – 16.32 – 17.32
Buss 621 til Flaskebekk – Hellvik – Eklund, venter på kaia – bussstoppet er hellvik og så er det en liten tur (10-15min) langs en smal skiltet vei. Hellviktangen er den store villaen i slutten av veien
Retur: Båten går hver time fra nesoddtangen til aker brygge frem til kl 24.00 (avgang fra hellvik 23.15 for å rekke buss og den båten)

Se mer info om tider her:

https://www.facebook.com/oddnosefestival

Relaterte saker

Eventbilde: Sivert Høyem – Solo Acoustic Tour
lørdag
18:00

Sivert Høyem – Solo Acoustic Tour

En av landets mest markante stemmer legger ut på sin første soloturné på åtte år – med tre konsertkvelder på Rockefeller.

Eventbilde: hei kalas – Releasekonsert
søndag
13:00

hei kalas – Releasekonsert

hei kalas ble Spellemannsnominert for debutalbumet «hvorfor er jeg allergisk» som kom i 2020 og nå er det ENDELIG på tide med en releasekonsert!

Eventbilde: OnklP & De fjerne Slektningene
onsdag
19:00

OnklP & De fjerne Slektningene

Etter tre sterke album, prisdryss og låtsuksesser som «Styggen på Ryggen» gjør Slekta comeback med sitt fjerde studioalbum og konserter på Rockefeller.