Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Oddnose festivalen hovedbilde
søndag 
14:00

Oddnose festivalen

ntso

Oddnose Festivalen er nå i sitt andre år, fortsatt en baby, men begynner å snakke i setninger…

En endags musikkfestival på Hellviktangen, Nesodden. Du vil høre samtidsmusikk som spenner fra elektronisk musikk, improvisasjon, noise, film performance, folkemusikk til pønk og no-wave. Du kan forvente deg en rekke innovative og dynamiske artister og DJs. I tillegg til god økologisk mat, drikke og is. Settingen er en gammel jugendvilla i parkomgivelser i strandkanten av oslofjorden (syrinene blomstrer nå).

Headlineren i år er Charles Hayward, grunnleggeren av det britiske kult, post-punk bandet ‘this heat’.
Norske soniske experimentalister MoE vil dra opp fra dypet av Oslofjorden alt som er tungt. Den engelske sangerinnen Joanne Robertson bringer sin avant-folk toner og særegen stemme til Norge for første gang.
Greg Pope vil presentere nye eksperimentasjoner i film, live performance og sampling.

To medlemmer av det norske bandet Killl; Espen Hangård og Are Mokkelbost fremfører for første gang sine solo prosjekter sammen i et sett med annenhver låt der de spiller vakker elektronisk muzzzik.

Electroperc, trio fra Nesodden vil fremføre improvisert musikk fra uventede instrumenter og noen lånte tekster. Til vår store glede er en av våre heltinner opp gjennom årene Sonia Borisova; tidligere sanger i to ulike Bulgarske kvinnekor: Les Mysteres De Voix Bulgares og Angelite, på programmet. Hun fremfører smakebiter fra Bulgarsk folkesang, både solo og sammen med musikalske venner fra Nesodden og omegn.
Gitarist og komponist Nils Rostad vil fremføre sine vakre og skjøre solo gitarstykker.

Trioen Exotic Ponchos, en magisk kombinasjon av musikere fra Oslo’s undergrunns-scene vil hylle deg inn i en poncho av varierende lydbilder.

Tre DJ’er vil spille musikk imellom konsertene og utover vårkvelden – de er berømte på nesodden til å få selv en død grevling til å danse.

Tider kl 14.00 – kl 24.30
200,- Billetter i døren. Presse – gratis.
Gratis inngang for barn opp til 12 år.

Hellviktangen kulturhus
Hellvikalléen 60,1450 Nesoddtangen.
Ta båten B10 fra Aker brygge to Nesodden: Kl. 13.32 – 14.32 – 15.32 – 16.32 – 17.32
Buss 621 til Flaskebekk – Hellvik – Eklund, venter på kaia – bussstoppet er hellvik og så er det en liten tur (10-15min) langs en smal skiltet vei. Hellviktangen er den store villaen i slutten av veien
Retur: Båten går hver time fra nesoddtangen til aker brygge frem til kl 24.00 (avgang fra hellvik 23.15 for å rekke buss og den båten)

Se mer info om tider her:

https://www.facebook.com/oddnosefestival

Relaterte saker

Eventbilde: Mari Boine – Oslo Konserthus
lørdag
20:00

Mari Boine – Oslo Konserthus

Mari Boine skaper musikk i grenselandet mellom samisk og annen folkemusikk, rock og jazz, og leverer live-opptredener som kan ta pusten fra alle og enhver.

Eventbilde: Barcode Standup – hver lørdag!
lørdag
21:00

Barcode Standup – hver lørdag!

Nå er det standup på Vesper Bar her lørdag. Gratis inngang!

Eventbilde: Urbane Totninger – Chat Noir
lørdag
21:00

Urbane Totninger – Chat Noir

I 2023 kommer Innlandets aller største showsuksess endelig til Oslo og Chat Noir. Med sin blanding av standup, parodier, musikk og teater har de fornyet revysjangeren og skapt et show fylt med kvalitet i alle ledd.