Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Nye Oslo av Adrian Bugge hovedbilde
fredag 

Nye Oslo av Adrian Bugge

ntso

Nye Oslo av Adrian Bugge

Nye Oslo er fotograf Adrian Bugges utstillingsserie om det spontane samspillet mellom mennesker og bygninger i en by i forandring. Den halvveis revne og avstengte Sørenga bro som ble brukt som en gratistribune under Øyafestivalen, skulptur-installasjonen på Tjuvholmen som ulovlig blir brukt til å stupe fra, gående som leker seg i vinden mellom høyhusene. Dette er byen slik Bugge ser den.

Bildene går helt tilbake til 2007 – før Barcoderekka var oppført og gir dermed en historisk dokumentasjon over utviklingen i området. Etter utstillingen på Cyan vil utstillingsserien suppleres med nye bilder og vises i utbyggingsområdene i takt med at byen forandrer seg.

Adrian Bugge (Oslo 1981) er kamerabasert kunstner, medlem i Forbundet Frie Fotografer og Stiftelsen Bjørka. En rød tråd i hans kunstneriske prosjekt er betraktninger omkring byen. Utstillingen tar utgangspunkt i Bugges siste Osloprosjekt: fotobloggen www.nye-oslo.no hvor han følger byutviklingen rundt Oslos sjøside, fra havneby til fjordby.

Vindusutstilling hele juli
Vernissage fredag 25. juli kl. 18
Åpent lørdag 26.mai og søndag 27. juli kl. 12-18
Cyan :studio, Jens Bjelkes gate 13, 0562 Oslo

Utstillingen er støttet av Kulturetaten, Oslo Kommune

Relaterte saker