Arrangementet er fullført.

Nybegynnerkurs i ølbrygging – IPA hovedbilde
lørdag 

Nybegynnerkurs i ølbrygging – IPA

468_2014_08_18_231922

SMAKSELV – Lørdag 6. september 2014

Dette kurset er for nybegynnere som ønsker å lære å brygge øl fra grunnen av. De benytter metoden «Brew-in-bag» (BIAB) som er en enkel og rimelig måte å komme i gang på, og de brygger fra grunnen av med kornmalt.

Målet med kurset er å gi deg den kunnskapen du trenger for å selvsikkert brygge ditt eget øl, på ditt eget kjøkken.

Tiden mellom bryggeprosessens praktiske deler benyttes til å utforske ølets råvarer og bli kjent med forskjellig utstyr.

Dette lærer du om på kurset:
– Råvarer
– Brygging og bryggeteknikker
– Gjæring og håndtering av gjær
– Renhold
– Kegging og flasking

Hos Smakselv ønskes alltid deltakerene velkommen med en kort briefing, god kvalitetskaffe og noe attåt. Varighet ca 4-5 timer. Inkluderer lett servering. 

Besøk www.smakselv.no for bestilling og for å se fullstendig kurstilbud. Øl er latterlig godt!