Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Nordstrandkonserten 2015 hovedbilde
lørdag 
17:00

Nordstrandkonserten 2015

ntso

VENKE KNUTSON // Steinkast // Lokale artister // Gratis utekonsert i Oslos vakreste konsertarena!

Lørdag 30. mai kl. 17 går hovedarrangementet under Nordstrandsdagene av stabelen.
Til ære for frivillighet, kunst og kultur, idrett, og foreninger i Bydel Nordstrand inviteres bydelens og resten av byens innbyggere til denne perlen av det sørlige Oslo!

Utendørs i Ekebergparken byr vi på lokale talenter sammen med etablerte og kjente artister. -Hele programmet for konserten med artister blir presentert fortløpende i uken som kommer! Følg med!

★VENKE KNUTSON★
Norstrandskonserten 2015 er veldig stolt av å kunne presentere en av Norges fremste popmusikere til årets konsert. Venke Knutson fikk sitt gjennombrudd med albumet “Scared” i 2004, og har rukket å bli et kjent og kjært navn over hele landet. Det siste året har Venke gitt ut flere singler til god mottakelse, blant annet “Kom” og “Ta meg med”.

★STEINKAST★
Et allerede kjent band med røtter i bydelen. Vokalist Kim er født og oppvokst på Ulvøya. De spiller vakker og melankolsk skogsvisepop perfekt til omgivelsene i Ekebergparken.

Det blir salg av drikkevarer og is som publikum kan nyte i solen denne siste lørdagskvelden i mai.

Konserten finner sted i trappeanlegget på Hundesletta i enden av Jomfrubråtveien.

Tid fra kl. 17.00 – 19.00

Adkomst:
Trikk 18 og 19 til Ekebergparken. Kort gåtur på gangvei forbi Ekebergrestauranten. Alternativt til Sportsplassen og gå langs Jomfrubråtveien til Hundesletta.

Buss 34 og 74 til Ekeberg Camping. Kort gåtur på gangvei gjennom Ekebergparken.

Det er begrensede parkeringsmuligheter ved Ekebergparken og langs Jomfrubråtveien. De oppfordrer publikum til å gå eller benytte kollektivtransport.

Relaterte saker

Eventbilde: Sommerstandup 2023 på Latter
torsdag
18:30

Sommerstandup 2023 på Latter

I bakgården på Latter kan man nyte både mat, drikke og standup i hele sommer! Det blir nye, morsomme komikere hver uke som vil holde temperaturen oppe uansett vær.

Eventbilde: Live Jazz i Oslo sentrum hver uke!
torsdag
19:00

Live Jazz i Oslo sentrum hver uke!

Brødrene Bergh har i flere år servert stemningsfull jazz til folket, og er definitivt jazzklubben i Oslo du bør stoppe innom. Her kan du nyte to ting som hører særs godt sammen – Stemningsfull jazzmusikk og nydelig mat!

Eventbilde: HYSJ – Hver torsdag på OSF
torsdag
22:00

HYSJ – Hver torsdag på OSF

HYSJ – Hver torsdag på Oslo Street Food med DJ Soulshock + DJ Astroblonde + gjester! Gratis inngang.