Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Nordstrandkonserten 2015 hovedbilde
lørdag 
17:00

Nordstrandkonserten 2015

ntso

VENKE KNUTSON // Steinkast // Lokale artister // Gratis utekonsert i Oslos vakreste konsertarena!

Lørdag 30. mai kl. 17 går hovedarrangementet under Nordstrandsdagene av stabelen.
Til ære for frivillighet, kunst og kultur, idrett, og foreninger i Bydel Nordstrand inviteres bydelens og resten av byens innbyggere til denne perlen av det sørlige Oslo!

Utendørs i Ekebergparken byr vi på lokale talenter sammen med etablerte og kjente artister. -Hele programmet for konserten med artister blir presentert fortløpende i uken som kommer! Følg med!

★VENKE KNUTSON★
Norstrandskonserten 2015 er veldig stolt av å kunne presentere en av Norges fremste popmusikere til årets konsert. Venke Knutson fikk sitt gjennombrudd med albumet “Scared” i 2004, og har rukket å bli et kjent og kjært navn over hele landet. Det siste året har Venke gitt ut flere singler til god mottakelse, blant annet “Kom” og “Ta meg med”.

★STEINKAST★
Et allerede kjent band med røtter i bydelen. Vokalist Kim er født og oppvokst på Ulvøya. De spiller vakker og melankolsk skogsvisepop perfekt til omgivelsene i Ekebergparken.

Det blir salg av drikkevarer og is som publikum kan nyte i solen denne siste lørdagskvelden i mai.

Konserten finner sted i trappeanlegget på Hundesletta i enden av Jomfrubråtveien.

Tid fra kl. 17.00 – 19.00

Adkomst:
Trikk 18 og 19 til Ekebergparken. Kort gåtur på gangvei forbi Ekebergrestauranten. Alternativt til Sportsplassen og gå langs Jomfrubråtveien til Hundesletta.

Buss 34 og 74 til Ekeberg Camping. Kort gåtur på gangvei gjennom Ekebergparken.

Det er begrensede parkeringsmuligheter ved Ekebergparken og langs Jomfrubråtveien. De oppfordrer publikum til å gå eller benytte kollektivtransport.

Relaterte saker

Eventbilde: Omvisning i Botanisk Hage
søndag
13:00

Omvisning i Botanisk Hage

Guidene gir deg en innføring i hva Botanisk hage er, dens avdelinger og hagens historie. Arrangementet er gratis!

Eventbilde: Urban Circus – et familieshow
søndag
14:00

Urban Circus – et familieshow

Et familieshow for små og store du neppe har sett maken til. Her møter du sirkusartister med triks og ferdigheter som tilhører sjeldenheten. Sjonglering i verdenstoppen, trylling og komedie.

Eventbilde: Bingo BAR: Charter edition
søndag
19:00

Bingo BAR: Charter edition

Her får dere en chartereksplosjon av et bingo show, og det er bare å få på seg solkrem og sydenuniformen og bli med! Vi forsikrer deg om at Bingo BAR charter edition er den billigste turen sydpå du kan oppdrive – og sannsynligvis også den morsomste.