Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Nordisk storbandtreff 2015 hovedbilde
fredag 

Nordisk storbandtreff 2015

468_2015_01_19_005338

Kolben Kulturhus – Fredag 6. februar 2015

Foreningen Norden Ski og Oppegård, i samarbeid med Kullebunden Jazz, trommer sammen til todagers storbandtreff i Kolben med deltakere fra Sverige, Finland, Danmark og Norge. Konseptet er nordisk;hvert band spiller sitt hjemlands musikk. Det blir seks konserter fordelt på Bohuslän Big Band med Margareta Bengtson (vok), UMO Jazz Orchestra fra Helsinkimed Jorma Kalevi Louhivuori (trp), KLUBB Bigband fra København med elektronikamusikeren Oedeland på laptop, Ski Storband med Hildegunn Øiseth (trp/bukkehorn) og Majken Christiansen (vok), Follo Seniororkesters Storband (FSO Storband) med Erik Thormod Halvorsen trp og Akershus Ungdomsjazzorkester (AUJO) under ledelse av Kristoffer Kompen og med egne solister.

Først ut på fredag er våre Kolben-favoritter FSO Storband med formiddagskonsert kl. 13.00, kl.17 blir det dansk dynamitt med KLUBB og kl.20.15 rundes dagen av med et ambisiøst Ski Storband. De siste konsertene har “pakkepris”, de som ønsker det får to konserter for kr 500. Det er rimelig for tre timer med spennende bandarrangementer og spennende solister.

Tid fra kl. 13.00 – 22.00 

Relaterte saker

Eventbilde: Knockouts på Black Box teater
søndag
19:00

Knockouts på Black Box teater

Knockouts rekonstruerer opp- og nedgangen til den legendariske MMA-stjernen Ronda Rousey.

Eventbilde: Forvandlingens kunst – Teatermuseet
tirsdag
00:00

Forvandlingens kunst – Teatermuseet

Oppdag skatter fra kostyme- og modell-samlingen som spenner fra Christiania på 1700-tallet via Paris i mellomkrigstiden og fram til vår egen tid.

Eventbilde: Studentkvelder på OCHE
tirsdag
16:00

Studentkvelder på OCHE

Hver tirsdag fra 16.00 til midnatt vil Oche skjemme bort dere studenter! Samle studiekameratene dine og nyt deres spesialtilbud.