Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Nordisk storbandtreff 2015 hovedbilde
fredag 

Nordisk storbandtreff 2015

468_2015_01_19_005338

Kolben Kulturhus – Fredag 6. februar 2015

Foreningen Norden Ski og Oppegård, i samarbeid med Kullebunden Jazz, trommer sammen til todagers storbandtreff i Kolben med deltakere fra Sverige, Finland, Danmark og Norge. Konseptet er nordisk;hvert band spiller sitt hjemlands musikk. Det blir seks konserter fordelt på Bohuslän Big Band med Margareta Bengtson (vok), UMO Jazz Orchestra fra Helsinkimed Jorma Kalevi Louhivuori (trp), KLUBB Bigband fra København med elektronikamusikeren Oedeland på laptop, Ski Storband med Hildegunn Øiseth (trp/bukkehorn) og Majken Christiansen (vok), Follo Seniororkesters Storband (FSO Storband) med Erik Thormod Halvorsen trp og Akershus Ungdomsjazzorkester (AUJO) under ledelse av Kristoffer Kompen og med egne solister.

Først ut på fredag er våre Kolben-favoritter FSO Storband med formiddagskonsert kl. 13.00, kl.17 blir det dansk dynamitt med KLUBB og kl.20.15 rundes dagen av med et ambisiøst Ski Storband. De siste konsertene har “pakkepris”, de som ønsker det får to konserter for kr 500. Det er rimelig for tre timer med spennende bandarrangementer og spennende solister.

Tid fra kl. 13.00 – 22.00 

Relaterte saker

Eventbilde: Bluegrass Jam
søndag
19:00

Bluegrass Jam

Søndag er det klart for Abelones nye Bluegrass jam session, og de har med seg noen av de beste musikerne i byen!

Eventbilde: Book sauna på SALT
mandag
00:00

Book sauna på SALT

SALT har fått en enorm oppgradering av sitt saunatilbud og kan i dag tilby seks nye saunaer! Book en unik og avslappende sauna session eller privat sauna.

Eventbilde: Blå-mandag på SNØ
mandag
00:00

Blå-mandag på SNØ

Få en kick-start på uka, og snu blå-mandagen. Hver mandag frem til sommeren setter SNØ opp en lavterskel slalomløype i alpinbakken!