Arrangementet er fullført.

Nordisk storbandtreff 2015 hovedbilde
fredag 

Nordisk storbandtreff 2015

468_2015_01_19_005338

Kolben Kulturhus – Fredag 6. februar 2015

Foreningen Norden Ski og Oppegård, i samarbeid med Kullebunden Jazz, trommer sammen til todagers storbandtreff i Kolben med deltakere fra Sverige, Finland, Danmark og Norge. Konseptet er nordisk;hvert band spiller sitt hjemlands musikk. Det blir seks konserter fordelt på Bohuslän Big Band med Margareta Bengtson (vok), UMO Jazz Orchestra fra Helsinkimed Jorma Kalevi Louhivuori (trp), KLUBB Bigband fra København med elektronikamusikeren Oedeland på laptop, Ski Storband med Hildegunn Øiseth (trp/bukkehorn) og Majken Christiansen (vok), Follo Seniororkesters Storband (FSO Storband) med Erik Thormod Halvorsen trp og Akershus Ungdomsjazzorkester (AUJO) under ledelse av Kristoffer Kompen og med egne solister.

Først ut på fredag er våre Kolben-favoritter FSO Storband med formiddagskonsert kl. 13.00, kl.17 blir det dansk dynamitt med KLUBB og kl.20.15 rundes dagen av med et ambisiøst Ski Storband. De siste konsertene har «pakkepris», de som ønsker det får to konserter for kr 500. Det er rimelig for tre timer med spennende bandarrangementer og spennende solister.

Tid fra kl. 13.00 – 22.00 

Relaterte saker

Eventbilde: Gratis torsdag på Naturhistorisk museum
torsdag

Gratis torsdag på Naturhistorisk museum

Her finner du utstillinger om geologi, zoologi, og klima og klimaendringer. Dette er et besøk som passer for hele familien!

Eventbilde: JERSEY BOYS på Chateau Neuf
torsdag

JERSEY BOYS på Chateau Neuf

Hold deg fast og rydd plass i kalenderen! Jersey Boys kommer til å ta Norge med storm og har Norgespremiere 27. januar 2022! «De hadde et særpreg, en attityd og et grep som ingen andre.» 

Eventbilde: Byblikk – Oslo i kunsten
torsdag

Byblikk – Oslo i kunsten

Hvordan har kunstnere sett og tolket Oslo de siste 300 årene? Se byen gjennom kunstnernes øyne.