Arrangementet er fullført.

Nordisk storbandtreff 2015 hovedbilde
fredag 

Nordisk storbandtreff 2015

468_2015_01_19_005338

Kolben Kulturhus – Fredag 6. februar 2015

Foreningen Norden Ski og Oppegård, i samarbeid med Kullebunden Jazz, trommer sammen til todagers storbandtreff i Kolben med deltakere fra Sverige, Finland, Danmark og Norge. Konseptet er nordisk;hvert band spiller sitt hjemlands musikk. Det blir seks konserter fordelt på Bohuslän Big Band med Margareta Bengtson (vok), UMO Jazz Orchestra fra Helsinkimed Jorma Kalevi Louhivuori (trp), KLUBB Bigband fra København med elektronikamusikeren Oedeland på laptop, Ski Storband med Hildegunn Øiseth (trp/bukkehorn) og Majken Christiansen (vok), Follo Seniororkesters Storband (FSO Storband) med Erik Thormod Halvorsen trp og Akershus Ungdomsjazzorkester (AUJO) under ledelse av Kristoffer Kompen og med egne solister.

Først ut på fredag er våre Kolben-favoritter FSO Storband med formiddagskonsert kl. 13.00, kl.17 blir det dansk dynamitt med KLUBB og kl.20.15 rundes dagen av med et ambisiøst Ski Storband. De siste konsertene har «pakkepris», de som ønsker det får to konserter for kr 500. Det er rimelig for tre timer med spennende bandarrangementer og spennende solister.

Tid fra kl. 13.00 – 22.00 

Relaterte saker

Eventbilde: Ny utstilling: Sand i maskineriet – på Teknisk museum
torsdag

Ny utstilling: Sand i maskineriet – på Teknisk museum

Nasjonalmuseet har inntatt Teknisk museum med 27 kunstverk. Noen av dem er opplagte «brudd», mens man kan lure på om andre egentlig alltid har stått på museet. 

Eventbilde: Oslo Operafestival CAROLINE WETTERGREEN
torsdag
19:00

Oslo Operafestival CAROLINE WETTERGREEN

Caroline Wettergreen og Dorina Komani presenterer et utvalg av sine favoritter fra musikkhistorien. Publikum får høre lieder av blant andre Maurice Ravel og Clara Schumann, i tillegg til arier fra Leo Delibes og Vincenzo Bellini med flere.

Eventbilde: Outlaw Country – Røverstaden
fredag
20:00

Outlaw Country – Røverstaden

Norsk Americana Forum forsetter å sette fokus på americana musikkens historisk mest betydningsfulle artister og uttrykk.