Arrangementet er fullført.

Nordisk storbandtreff 2015 hovedbilde
fredag 

Nordisk storbandtreff 2015

468_2015_01_19_005338

Kolben Kulturhus – Fredag 6. februar 2015

Foreningen Norden Ski og Oppegård, i samarbeid med Kullebunden Jazz, trommer sammen til todagers storbandtreff i Kolben med deltakere fra Sverige, Finland, Danmark og Norge. Konseptet er nordisk;hvert band spiller sitt hjemlands musikk. Det blir seks konserter fordelt på Bohuslän Big Band med Margareta Bengtson (vok), UMO Jazz Orchestra fra Helsinkimed Jorma Kalevi Louhivuori (trp), KLUBB Bigband fra København med elektronikamusikeren Oedeland på laptop, Ski Storband med Hildegunn Øiseth (trp/bukkehorn) og Majken Christiansen (vok), Follo Seniororkesters Storband (FSO Storband) med Erik Thormod Halvorsen trp og Akershus Ungdomsjazzorkester (AUJO) under ledelse av Kristoffer Kompen og med egne solister.

Først ut på fredag er våre Kolben-favoritter FSO Storband med formiddagskonsert kl. 13.00, kl.17 blir det dansk dynamitt med KLUBB og kl.20.15 rundes dagen av med et ambisiøst Ski Storband. De siste konsertene har «pakkepris», de som ønsker det får to konserter for kr 500. Det er rimelig for tre timer med spennende bandarrangementer og spennende solister.

Tid fra kl. 13.00 – 22.00 

Relaterte saker

Eventbilde: Vestkanttorvet åpner førstkommende lørdag
lørdag

Vestkanttorvet åpner førstkommende lørdag

Nå kan vi endelig møtes på torvet igjen, og som vi gleder oss! Oslo har manglet sitt fine lørdagsmarked og denne store, sosiale møteplassen. 

Eventbilde: Fabelaktige dyr – fra jernalder og vikingtid
lørdag

Fabelaktige dyr – fra jernalder og vikingtid

Vikingene og deres forfedre så på dyr med ærefrykt og beundring. Bli med inn i en verden der forholdet til dyr var helt annerledes enn i dag.

Eventbilde: Barnas Bondegård på Hadeland Glassverk
lørdag
11:00

Barnas Bondegård på Hadeland Glassverk

I år kan de ønske velkommen til en helt ny Barnas Bondegård! Hils på kalv, geit, kaniner, høner, esel og ta en tur på hesteryggen.