Arrangementet er fullført.

mandag 
06:00

Nordic Padel, Norges råeste padelsenter, åpner dørene 25. oktober!

nordic padel åpner 25. september 2021

 

Ventetiden er endelig over!

Nordic Padel på Økern har hele Padel-Oslo ventet på og nå er ventetiden endelig over! 25. oktober er dørene åpne fra 06.00.

Nordic Padel er Norges råeste padelsenter! Under det 10 meter høye taket finner du 10 WPT baner, 1 singelbane, 6 «Trackman 4» golfsimulatorer og splitter nye fasiliteter! Padel, eller padeltennis, er en idrett enklest forklart som en krysning av tennis og squash. Det er lett å lære, elsket av hele verden, er verdens raskest voksende sport og et spill som passer alle.

Les mer om Nordic Padel på deres hjemmeside her.

 

Hvorfor elsker alle padel?

Padel bidrar raskt til engasjement og glede på banen med bratt læringskurve. Det gir mye mestringsfølelse og glede i kroppen samtidig som det er god trening, sosialt og moro.

I Sverige er det over 1,2 millioner som sverger til padel og 40% av spillerne er kvinner. Padel treffer like godt hos både kvinner og menn, så vel som barn, ungdom og seniorer. Dette er en sport hvor både barnebarn, foreldre og besteforeldre kan spille sammen. Det er en inkluderende racketsport som kombinerer god aktivitet med moro og sosiale sammenkomster. 

På Nordic Padel er det ingen aldersgrense. Hit kan du komme både med gutta, venninner, familie og kollegaer. Kan du sette den ene foten foran deg andre og holde et grep rundt en racket – da passer padel for deg. De fleste blir hekta etter første forsøk.

Her kan du lese mer om sporten padel.

 

Åpent fra 06.00 – 00.00

Gjennom appen «MATCHi» (som åpnes for booking i god tid før åpningsdagen til Nord Padel) kan du enkelt booke en bane eller en golfsimulator mellom 06.00 – 00.00. I appen mottar du en kode for å komme inn på Nordic Padel og lyset på banen skrur seg på automatisk på booket bane 5 minutter før spillet går i gang. MATCHi-appen kan brukes av alle, du trenger ikke å være medlem eller ha et abonnement. Link til å laste ned MATCHi-appen finner du her:

Iphone > trykk her
Android > trykk her

Mer informasjon om bookingmuligheter hos Nordic Padel finner du her.

 

Nordic Padel 

Nordic Padel er en gruppering som brenner sterkt for padel. De ønsker å tilby et totalkonsept hvor kundene blir ivaretatt fra de kommer inn døren til de drar etter en god økt – de vil skape gode opplevelser! Kort oppsummert om Nordic Padel; MESTRING – GLEDE – VELVÆRE – SOSIALT – KONKURRANSE.

Vil du vite mer om Nordic Padel og se en visualiseringsvideo av Norges råeste padelsenter > klikk her.

Velkommen til Nordic Padel!

Illustrasjon av Nordic Padel.

nordic-padel-padelsenter-oekern-visualisering-poster

Relaterte saker