Arrangementet er fullført.

Nordens største flytende båtmesse hovedbilde
lørdag 

Nordens største flytende båtmesse

468_2014_08_21_125321

Båtmesse på Aker Brygge 

Fra 4. til 7. September er Båter i sjøen på Aker Brygge. Dette er Norges største utendørs båtutstilling. 

Etter 14 år på Kadettangen, flyttet Båter i sjøen i 2013 til Sukkerbiten ved Operaen i Bjørvika. Her ble det fire begivenhetsrike dager og en flott messe i spektakulære omgivelser. Denne gangen var det igjen innslag av brukte båter, representert med en egen finn.no-brygge.

Når messen i 2014 arrangeres for 42. gang, er det Aker Brygge Marina som er lokasjonen for Båter i sjøen. Dette er med på å gi et løft og en ny ramme for arrangementet i det riktige maritime hjertet av Oslo som Aker Brygge er.

Aker Brygge med sin maritime forankring og store mangfold av aktiviteter, spisesteder, butikker og svært sentrale beliggenhet, vil være en riktig arena for Båter i sjøen. Her vil publikum kunne nytte godt av alle de fasiliteter Aker Brygge har å by på, og samtidig ta del i sjølivets gleder ved et besøk på messen, som byr på aktiviteter for store og små.

De har kjente og kjære innslag som Elias-båten for barna, og deres messe-kokk som demonstrerer hvordan du kan lage god mat hentet rett fra havet med kun enkle redskaper til hjelp.

I tillegg kan man prøve seg på SUP, en stadig mer populær trend, seiling og kajakk.

Har du en drøm om båt, er interessert i båt, eller liker du sjøluften og den gode stemningen på bryggekanten med latter og liv?

Her finner du mer informasjon om arrangementet

Relaterte saker

Eventbilde: En julenattsdrøm – Nationaltheatret
onsdag
16:00

En julenattsdrøm – Nationaltheatret

Gled deg til en splitter ny musikalsk familieforestilling – fylt av teatermagi, varme, kjærlighet og moro.

Eventbilde: Bli sjarmert i senk med Snøfall
onsdag
18:00

Bli sjarmert i senk med Snøfall

Snøfall! Måk plass i julekalenderen! Denne nydelige julemusikalen er en familieforestilling; det beste som har skjedd førjulstid og julestemning siden Blåfjell og Jul i Skomakergata.

Eventbilde: Gratis torsdag på Naturhistorisk museum
torsdag

Gratis torsdag på Naturhistorisk museum

Her finner du utstillinger om geologi, zoologi, og klima og klimaendringer. Dette er et besøk som passer for hele familien!