Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Nordens største flytende båtmesse hovedbilde
lørdag 

Nordens største flytende båtmesse

468_2014_08_21_125321

Båtmesse på Aker Brygge 

Fra 4. til 7. September er Båter i sjøen på Aker Brygge. Dette er Norges største utendørs båtutstilling. 

Etter 14 år på Kadettangen, flyttet Båter i sjøen i 2013 til Sukkerbiten ved Operaen i Bjørvika. Her ble det fire begivenhetsrike dager og en flott messe i spektakulære omgivelser. Denne gangen var det igjen innslag av brukte båter, representert med en egen finn.no-brygge.

Når messen i 2014 arrangeres for 42. gang, er det Aker Brygge Marina som er lokasjonen for Båter i sjøen. Dette er med på å gi et løft og en ny ramme for arrangementet i det riktige maritime hjertet av Oslo som Aker Brygge er.

Aker Brygge med sin maritime forankring og store mangfold av aktiviteter, spisesteder, butikker og svært sentrale beliggenhet, vil være en riktig arena for Båter i sjøen. Her vil publikum kunne nytte godt av alle de fasiliteter Aker Brygge har å by på, og samtidig ta del i sjølivets gleder ved et besøk på messen, som byr på aktiviteter for store og små.

De har kjente og kjære innslag som Elias-båten for barna, og deres messe-kokk som demonstrerer hvordan du kan lage god mat hentet rett fra havet med kun enkle redskaper til hjelp.

I tillegg kan man prøve seg på SUP, en stadig mer populær trend, seiling og kajakk.

Har du en drøm om båt, er interessert i båt, eller liker du sjøluften og den gode stemningen på bryggekanten med latter og liv?

Her finner du mer informasjon om arrangementet

Relaterte saker

Eventbilde: Urban Circus – et familieshow
søndag
14:00

Urban Circus – et familieshow

Et familieshow for små og store du neppe har sett maken til. Her møter du sirkusartister med triks og ferdigheter som tilhører sjeldenheten. Sjonglering i verdenstoppen, trylling og komedie.

Eventbilde: Gratis svømmeopplæring i sommer!
mandag

Gratis svømmeopplæring i sommer!

Alle kursene er betalt av Oslo kommune. Dette er en fantastisk mulighet til deg i Oslo til å lære å svømme og ha det gøy i vann denne sommeren!

Eventbilde: Buttonsverksted i Klimahuset
mandag

Buttonsverksted i Klimahuset

De har rigget til sommerverksted i Klimahusets amfi med buttonsmaskiner, gamle tidsskrifter fra museumsloftet, ferdigprintede klimabudskap, tegneutstyr og papir i mange ulike farger. Du bestemmer hvordan akkurat din button skal bli!