Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Nittentredve – Shaun Bartlett hovedbilde
søndag 

Nittentredve – Shaun Bartlett

468_2015_01_02_165547

Kolonihagen Grünerløkka – Søndag 1. februar 2015

Shaun Bartlett ble nylig nominert til “Årets Soloartist 2014” av GAFFA, og her inviterer de til en kveld med ekte, nær musikkmagi på Kolonihagens gamle høylåve i hjertet av Oslo, Grünerløkka. Nittentredvefeier ett år – kun 100 billetter tilgjengelig. 

Inngang: 120kr
Døra: 18:30
Konsert: 19:30

SHAUN BARTLETT
– en sjeldent sterk formidler og artist, for tiden aktuell med sitt tredje soloalbum “Green Means Walk Red Means Run”. Hans finurlige popmusikk og tekster er en god miks av melankoli og leken optimisme, og låtene hans vokser mer og mer for hver lytting. Flere av låtene fra tredjealbumet har blitt listet på bl.a P1 og P4, og han har skrevet tekst og synger på låten “Saviour Unknown” i den meget kritikerroste NRK-serien Øyevitne som ble vist i vinter. Shaun ble nylig nominert til GAFFA-prisen for “Årets Soloartist 2014” og han er mye ute og spiller på scener over hele landet både solo og med band. I 2015 står bl.a Rockefeller, Norsk Fjellfestival og Sommerfesten på Giske på konsertkalenderen.

Tid fra kl. 18.30 – 23.00 

Relaterte saker

Eventbilde: Barnas Sommerverksted
lørdag
11:00

Barnas Sommerverksted

Her blir det morsomme og kreative aktiviteter for barna. Samtidig vil det være konserter og andre forestillinger i gata som man også kan delta på, helt gratis.

Eventbilde: Champagnelunsj på Bølgen & Moi Gimle
lørdag
13:00

Champagnelunsj på Bølgen & Moi Gimle

Champagnelunsj på Bølgen & Moi Gimle er noe som må oppleves! Det legendariske konseptet forsetter å utvikle seg med en splitter ny delemeny og bobler i glasset. Våre DJs sørger for herlig stemning!

Eventbilde: Se Oslo gjennom øynene til en gatekunstner!
lørdag
14:00

Se Oslo gjennom øynene til en gatekunstner!

På denne turen viser Oslo Street Art Tours’ erfarne guider deg noen av de beste eksemplene på gatekunst og graffiti i Oslo.