Arrangementet er fullført.

Nittentredve – Shaun Bartlett hovedbilde
søndag 

Nittentredve – Shaun Bartlett

468_2015_01_02_165547

Kolonihagen Grünerløkka – Søndag 1. februar 2015

Shaun Bartlett ble nylig nominert til «Årets Soloartist 2014» av GAFFA, og her inviterer de til en kveld med ekte, nær musikkmagi på Kolonihagens gamle høylåve i hjertet av Oslo, Grünerløkka. Nittentredvefeier ett år – kun 100 billetter tilgjengelig. 

Inngang: 120kr
Døra: 18:30
Konsert: 19:30

SHAUN BARTLETT
– en sjeldent sterk formidler og artist, for tiden aktuell med sitt tredje soloalbum «Green Means Walk Red Means Run». Hans finurlige popmusikk og tekster er en god miks av melankoli og leken optimisme, og låtene hans vokser mer og mer for hver lytting. Flere av låtene fra tredjealbumet har blitt listet på bl.a P1 og P4, og han har skrevet tekst og synger på låten «Saviour Unknown» i den meget kritikerroste NRK-serien Øyevitne som ble vist i vinter. Shaun ble nylig nominert til GAFFA-prisen for «Årets Soloartist 2014» og han er mye ute og spiller på scener over hele landet både solo og med band. I 2015 står bl.a Rockefeller, Norsk Fjellfestival og Sommerfesten på Giske på konsertkalenderen.

Tid fra kl. 18.30 – 23.00 

Relaterte saker

Eventbilde: Terje Sporsem – «Absolute norsk»
tirsdag
19:00

Terje Sporsem – «Absolute norsk»

Terje Sporsem er tilbake med et standupshow der han skal prøve å finne essensen av Norge. Hva vil det egentlig si å være norsk ?

Eventbilde: Use your heart as a phone
onsdag

Use your heart as a phone

Hva er kjærlighet og hvordan kan kunsten fungere som uttrykk for kjærlighet? 17 kunstnere utforsker kjærlighetens språk i fellesskap.

Eventbilde: Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet
onsdag

Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet

Utstillingen viser hvordan tamme og ville dyr er en del av Oslos historie, hva dyrene har betydd for byen, og hva byen har betydd for dyrene.