Arrangementet er fullført.

Nittentredve – Shaun Bartlett hovedbilde
søndag 

Nittentredve – Shaun Bartlett

468_2015_01_02_165547

Kolonihagen Grünerløkka – Søndag 1. februar 2015

Shaun Bartlett ble nylig nominert til «Årets Soloartist 2014» av GAFFA, og her inviterer de til en kveld med ekte, nær musikkmagi på Kolonihagens gamle høylåve i hjertet av Oslo, Grünerløkka. Nittentredvefeier ett år – kun 100 billetter tilgjengelig. 

Inngang: 120kr
Døra: 18:30
Konsert: 19:30

SHAUN BARTLETT
– en sjeldent sterk formidler og artist, for tiden aktuell med sitt tredje soloalbum «Green Means Walk Red Means Run». Hans finurlige popmusikk og tekster er en god miks av melankoli og leken optimisme, og låtene hans vokser mer og mer for hver lytting. Flere av låtene fra tredjealbumet har blitt listet på bl.a P1 og P4, og han har skrevet tekst og synger på låten «Saviour Unknown» i den meget kritikerroste NRK-serien Øyevitne som ble vist i vinter. Shaun ble nylig nominert til GAFFA-prisen for «Årets Soloartist 2014» og han er mye ute og spiller på scener over hele landet både solo og med band. I 2015 står bl.a Rockefeller, Norsk Fjellfestival og Sommerfesten på Giske på konsertkalenderen.

Tid fra kl. 18.30 – 23.00 

Relaterte saker

Eventbilde: «Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum
tirsdag

«Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum

Utstillingen skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet. Passer for både barn, ungdom og voksne.

Eventbilde: Middelalderdager på Hadeland Glassverk
tirsdag
11:00

Middelalderdager på Hadeland Glassverk

Opplev livet i middelalderen, levendegjort av en gruppe dedikerte og kunnskapsrike reenactorer fra Hađar middelaldergruppe. Gratis inngang, og passer for både barn og voksne.

Eventbilde: Fotoutstilling om kartleggingen av Svalbard
onsdag

Fotoutstilling om kartleggingen av Svalbard

Ny fotoutstilling om kartleggingen av Svalbard åpner på Norsk Maritimt Museum med fotografier som aldri før er vist.