Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Nei til Norge i Syria hovedbilde
torsdag 
18:00

Nei til Norge i Syria

ntso

Regjeringen har besluttet å sende norske spesialstyrker for å trene syriske opprørsgrupper og potensielt bidra aktivt i kamper mot IS i Syria. Men det mangler en langsiktig og helhetlig plan når Norge nå blander seg inn på oppfordring fra våre allierte. Det folkerettslige grunnlaget for intervensjon er tynt, og beslutningen tas uten et snev av lærdom fra tidligere innblanding i Irak, Afghanistan eller Libya. Norsk innblanding kan like gjerne gjøre situasjonen værre som å bidra til å løse konflikten.

Det er grenser for hvor mange ganger vi kan ty til de samme militære midlene og forvente et annet resultat. Vi samles derfor utenfor Stortinget torsdag 19. mai kl 18, for å si tydelig i fra at det ikke er holdbart at vi griper inn i Syria uten en mer gjennomtenkt plan!

Du finner mer informasjon om demonstrasjonen her>>

Relaterte saker

Eventbilde: Hvorfor har vi det ikke bedre når vi har det så bra?
tirsdag
19:30

Hvorfor har vi det ikke bedre når vi har det så bra?

Før Riksteatret lager teater av Nina Lykkes kritikerroste og bestselgende “Nei og atter nei”, møter hun Harald Eia og Vigdis Hjorth til en prat om irriterte og frustrerte mennesker.

Eventbilde: Prometeus er død – Vega Ung Teater
søndag
17:00

Prometeus er død – Vega Ung Teater

Teaterstykket er basert på fortellingen om femten år gamle Victor Lopez. Vega Ung Teater løfter denne viktige fortellingen inspirert av personlige vitnesbyrd, diktet i en rytmisk og episk fortellerform.

Eventbilde: My Dinner with Putin – av og med Kate Pendry
fredag
19:00

My Dinner with Putin – av og med Kate Pendry

I My Dinner With Putin står Kate Pendry alene på scenen og forteller hvordan hun nesten spiste middag med Putin fordi hun ble venn med en nær venn av den russiske lederen.