Søk i Aktiv i Oslo

Nederlands Dans Theater II hovedbilde

Nederlands Dans Theater II

Nederlands - Pressebilde - Operaen

“Dans til å gråte av”, skrev Vårt Land da Nederlands Dans Theater I gjestet Operaen i 2009. Nå kommer en annen fraksjon av det sagnomsuste ballettkompaniet hit. Nederlands Dans Theater II er kompaniet for unge dansere med briljant teknikk og uendelig energi, og består av 16 dansere opp til 23 år. Med seg i bagasjen har de tre verk: Sleepless av Jirí Kylián, Cacti av Alexander Ekman og en overraskelse.

26 år gamle Ekman er eks-danser, genierklært koreograf og multikunstner. Han arbeider med film, installasjon, teater, scenografi og dans – og alt kommer til syne og til rette i hans danseverk. Så også med humoristiske, friske og finurlige Cacti fra 2010. Der Cacti kanskje vil få deg til å le, kan Sleepless av koreografnestoren Jirí Kylián få deg til å holde pusten i håp om ikke å gå glipp av en eneste bevegelse. Her er overraskende scenebilder og sterk, var og vakker dans.

Les mer og bestill billetter her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Velkommen til babydans på Sentralen
mandag
13:00

Velkommen til babydans på Sentralen

Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 måneder, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. I Babydans beveger foreldrene seg sammen med sine babyer i samspill med andre.

Eventbilde: Dancing Stars på Christiania Teater!
mandag
20:30

Dancing Stars på Christiania Teater!

14 av de kjente profilene har sammen laget et danseshow som tar deg med på en reise gjennom våre følelser.

Eventbilde: Kompaniforestilling Kirkenær Ballettskole
onsdag
19:30

Kompaniforestilling Kirkenær Ballettskole

«Jorunn Kirkenærs Barneballett» og «Jo-Ki Ungdom» står på scenen sammen med de eldste satsingspartiene ved ballettskolen.