Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Nederlands Dans Theater II hovedbilde
torsdag 

Nederlands Dans Theater II

Nederlands - Pressebilde - Operaen

“Dans til å gråte av”, skrev Vårt Land da Nederlands Dans Theater I gjestet Operaen i 2009. Nå kommer en annen fraksjon av det sagnomsuste ballettkompaniet hit. Nederlands Dans Theater II er kompaniet for unge dansere med briljant teknikk og uendelig energi, og består av 16 dansere opp til 23 år. Med seg i bagasjen har de tre verk: Sleepless av Jirí Kylián, Cacti av Alexander Ekman og en overraskelse.

26 år gamle Ekman er eks-danser, genierklært koreograf og multikunstner. Han arbeider med film, installasjon, teater, scenografi og dans – og alt kommer til syne og til rette i hans danseverk. Så også med humoristiske, friske og finurlige Cacti fra 2010. Der Cacti kanskje vil få deg til å le, kan Sleepless av koreografnestoren Jirí Kylián få deg til å holde pusten i håp om ikke å gå glipp av en eneste bevegelse. Her er overraskende scenebilder og sterk, var og vakker dans.

Les mer og bestill billetter her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Bli med på dansecamp i sommer!
fredag
11:00

Bli med på dansecamp i sommer!

Kirkenær Ballettskole har dansecamp for barn fra 1. – 7. klasse i uke 25, 26, 32 og 33. Campene gir danserne en fin mulighet til å teste ulike typer dans, og bli kjent med mange nye dansevenner.

Eventbilde: Sommerens dansecamp for ungdom
fredag
11:00

Sommerens dansecamp for ungdom

Kirkenær Ballettskole har dansecamp for barn fra 6. – 10. kl. og vgs i uke 25, 26, 32 og 33. Campene passer for deg som satser på dans, og som ønsker intensiv trening med tekniske og «danseriske» utfordringer.