Søk i Aktiv i Oslo

Nasjonal finale i Forsker grand prix hovedbilde

Nasjonal finale i Forsker grand prix

finale

Så skal det avgjøres, hvem er årets beste forskningsformidler? To finalister har gått videre til finalen fra arrangementene i Tromsø, Trondheim, Bergen, Porsgrunn og Oslo. Publikum får oppleve kremen av kremen, og kan stemme på sin favoritt under denne festaftenen i Edderkoppen teater. Og det er helt gratis. 
Deltakerne er doktorgradsstipendiater, som er godt i gang arbeidet med graden sin, men som ennå ikke har disputert. De er plukket ut flere måneder i forveien og har fått profesjonell hjelp både med innholdet i presentasjonen, sceneopptreden og stemmebruk. De har også fått veiledning fra gode forskningsformidlere og kommunikasjonsrådgivere.

Hver deltaker forbereder to presentasjoner av sitt eget forskningsprosjekt; én på fire minutter og én på seks minutter. I tur og orden skal de i ilden med sine fire minutter. Når tiden er ute, gir publikum i salen poeng fra 1 til 6 med hver sin mentometerknapp.

Billettene er gratis, men må reserveres på forhånd og hentes i billettluken på Edderkoppen i Oslo. Send mail til Forskningsdagenes sekretariat med antall og navnet som billettene skal reserveres på. Førstemann til mølla!

Klokkeslett: 19.00-21.30

Arrangør: Norges forskningsråd
Kontakt: Sidsel Flock Bachmann
sfb@forskningsradet.no
977 55 566
22 03 75 76

Relaterte saker