Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Vandreutstillingen Naboen hovedbilde
fredag 
17:30

Vandreutstillingen Naboen

“Ordet nabo betyr en som bor nær, og det er det som skiller naboen fra hva som helst annet. Naboen har alltid bodd nært, naboen er like gammel som menneskene selv. Naboen er han eller hun eller det som oppholder seg like ved grensen til det som er deg.”

Vandreutstillingen Naboen er en krysning mellom podcast, city guide og sight spesific teater, utviklet av scenekunstnerne Oda Aunan og Line Starheimsæter, gjennom intervjuer med beboere i Gamlebyen i Oslo. Utstillingen vises 12. og 18.juni:

kl.17.30
kl.18.00
kl.19.30
kl.20.00

Møt opp i Minneparken (i Gamlebyen) senest ti minutter før utstillingsstart, og ta med egne høretelefoner. De St.Halvardske samlinger vil sørge for at utstillingen foregår på en smittevernvennlig måte. Utstillingen egner seg best for barn og voksne over 10 år. Gi beskjed om du har særskilte behov som krever tilpasning av utstillingen.
På grunn av få billetter, anbefales det å bestille billetter på forhånd. Dette kan du gjøre ved å sende epost til: naboengamlebyen@gmail.com (du vil få en bekreftelse på plass før du betaler). Billettpris: 200 kr. Betaling skjer via Vipps, eller gjennom betalingsterminal ved inngangen til utstillingen.
Utstillingen varer 1 time og 15 min.

Relaterte saker

Eventbilde: Omvisning i Botanisk Hage
søndag
13:00

Omvisning i Botanisk Hage

Guidene gir deg en innføring i hva Botanisk hage er, dens avdelinger og hagens historie. Arrangementet er gratis!

Eventbilde: Urban Circus – et familieshow
søndag
14:00

Urban Circus – et familieshow

Et familieshow for små og store du neppe har sett maken til. Her møter du sirkusartister med triks og ferdigheter som tilhører sjeldenheten. Sjonglering i verdenstoppen, trylling og komedie.

Eventbilde: SpaceJam Air sessions på Sentralen
mandag
19:00

SpaceJam Air sessions på Sentralen

SpaceJam Air sessions på Sentralen: En serie alkoholfrie danse- og markedsarrangementer på Oslos fineste takterrasse! Kom og dans, heng, vibe og support lokale BIPOC owned bedrifter.