Arrangementet er fullført.

Vandreutstillingen Naboen hovedbilde
fredag 
17:30

Vandreutstillingen Naboen

«Ordet nabo betyr en som bor nær, og det er det som skiller naboen fra hva som helst annet. Naboen har alltid bodd nært, naboen er like gammel som menneskene selv. Naboen er han eller hun eller det som oppholder seg like ved grensen til det som er deg.»

Vandreutstillingen Naboen er en krysning mellom podcast, city guide og sight spesific teater, utviklet av scenekunstnerne Oda Aunan og Line Starheimsæter, gjennom intervjuer med beboere i Gamlebyen i Oslo. Utstillingen vises 12. og 18.juni:

kl.17.30
kl.18.00
kl.19.30
kl.20.00

Møt opp i Minneparken (i Gamlebyen) senest ti minutter før utstillingsstart, og ta med egne høretelefoner. De St.Halvardske samlinger vil sørge for at utstillingen foregår på en smittevernvennlig måte. Utstillingen egner seg best for barn og voksne over 10 år. Gi beskjed om du har særskilte behov som krever tilpasning av utstillingen.
På grunn av få billetter, anbefales det å bestille billetter på forhånd. Dette kan du gjøre ved å sende epost til: naboengamlebyen@gmail.com (du vil få en bekreftelse på plass før du betaler). Billettpris: 200 kr. Betaling skjer via Vipps, eller gjennom betalingsterminal ved inngangen til utstillingen.
Utstillingen varer 1 time og 15 min.

Relaterte saker

Eventbilde: Fagerborgfestspillene 2021 – Digitalt
fredag
19:00

Fagerborgfestspillene 2021 – Digitalt

Fagerborgfestspillene er en kammermusikkfestival som arrangeres årlig av avgangsstudentene på bachelorprogrammet ved Barratt Due Musikkinstitutt. 

Eventbilde: Full Spredning – Nationaltheatret
lørdag
18:00

Full Spredning – Nationaltheatret

Nina Lykkes prisbelønte roman Full spredning blir teater. Det handler om våre menneskelige svakheter og tilbøyeligheter – sett med satirikernes skråblikk.

Eventbilde: Konsert og debatt
lørdag
20:00

Konsert og debatt

Nykomponert musikk til historisk tekst med brennaktuell tematikk: Hvordan reagerer vi når naturen er truet og når den truer oss?