Arrangementet er fullført.

Vandreutstillingen Naboen hovedbilde
fredag 
17:30

Vandreutstillingen Naboen

«Ordet nabo betyr en som bor nær, og det er det som skiller naboen fra hva som helst annet. Naboen har alltid bodd nært, naboen er like gammel som menneskene selv. Naboen er han eller hun eller det som oppholder seg like ved grensen til det som er deg.»

Vandreutstillingen Naboen er en krysning mellom podcast, city guide og sight spesific teater, utviklet av scenekunstnerne Oda Aunan og Line Starheimsæter, gjennom intervjuer med beboere i Gamlebyen i Oslo. Utstillingen vises 12. og 18.juni:

kl.17.30
kl.18.00
kl.19.30
kl.20.00

Møt opp i Minneparken (i Gamlebyen) senest ti minutter før utstillingsstart, og ta med egne høretelefoner. De St.Halvardske samlinger vil sørge for at utstillingen foregår på en smittevernvennlig måte. Utstillingen egner seg best for barn og voksne over 10 år. Gi beskjed om du har særskilte behov som krever tilpasning av utstillingen.
På grunn av få billetter, anbefales det å bestille billetter på forhånd. Dette kan du gjøre ved å sende epost til: naboengamlebyen@gmail.com (du vil få en bekreftelse på plass før du betaler). Billettpris: 200 kr. Betaling skjer via Vipps, eller gjennom betalingsterminal ved inngangen til utstillingen.
Utstillingen varer 1 time og 15 min.

Relaterte saker

Eventbilde: Stage Dolls + Return
fredag
20:00

Stage Dolls + Return

Stage Dolls og Return – to giganter i norsk rockehistorie som har levert et hav av hits – inviterer til førjulsfest.

Eventbilde: Utstilling: Sand i maskineriet – på Teknisk museum
lørdag

Utstilling: Sand i maskineriet – på Teknisk museum

Nasjonalmuseet har inntatt Teknisk museum med 27 kunstverk. Noen av dem er opplagte «brudd», mens man kan lure på om andre egentlig alltid har stått på museet. 

Eventbilde: Byblikk – Oslo i kunsten
lørdag

Byblikk – Oslo i kunsten

Hvordan har kunstnere sett og tolket Oslo de siste 300 årene? Se byen gjennom kunstnernes øyne.