Arrangementet er fullført.

Vandreutstillingen Naboen hovedbilde
fredag 
17:30

Vandreutstillingen Naboen

«Ordet nabo betyr en som bor nær, og det er det som skiller naboen fra hva som helst annet. Naboen har alltid bodd nært, naboen er like gammel som menneskene selv. Naboen er han eller hun eller det som oppholder seg like ved grensen til det som er deg.»

Vandreutstillingen Naboen er en krysning mellom podcast, city guide og sight spesific teater, utviklet av scenekunstnerne Oda Aunan og Line Starheimsæter, gjennom intervjuer med beboere i Gamlebyen i Oslo. Utstillingen vises 12. og 18.juni:

kl.17.30
kl.18.00
kl.19.30
kl.20.00

Møt opp i Minneparken (i Gamlebyen) senest ti minutter før utstillingsstart, og ta med egne høretelefoner. De St.Halvardske samlinger vil sørge for at utstillingen foregår på en smittevernvennlig måte. Utstillingen egner seg best for barn og voksne over 10 år. Gi beskjed om du har særskilte behov som krever tilpasning av utstillingen.
På grunn av få billetter, anbefales det å bestille billetter på forhånd. Dette kan du gjøre ved å sende epost til: naboengamlebyen@gmail.com (du vil få en bekreftelse på plass før du betaler). Billettpris: 200 kr. Betaling skjer via Vipps, eller gjennom betalingsterminal ved inngangen til utstillingen.
Utstillingen varer 1 time og 15 min.

Relaterte saker

Eventbilde: Sightseeing på Oslofjorden
torsdag
13:00

Sightseeing på Oslofjorden

Opplev Oslofjorden på en klassisk guidet sightseeingtur forbi mange av hovedstadens attraksjoner. Turen går gjennom trange sund og idylliske bukter, og dere passerer mange kjente landemerker.

Eventbilde: Opplev kvelden på Oslofjorden!
torsdag
19:00

Opplev kvelden på Oslofjorden!

Hver dag i hele sommer kan du bli med på kveldscruise på Oslofjorden med tradisjonell rekebuffet! Turen tar ca. 3 timer, og går forbi Dynafyr, Middagsbukta og Den Norske Opera.

Eventbilde: Ut på tur med Ti på Topp Oslo!
fredag

Ut på tur med Ti på Topp Oslo!

Få inspirasjon og motivasjon til å være i aktivitet og oppdage nye steder. Her vises du veien til flotte naturperler i Oslo!