Søk i Aktiv i Oslo

Mysteriet Myrna Vep på Oslo Nye Teater hovedbilde

Mysteriet Myrna Vep på Oslo Nye Teater

Myrna Vep - forestilling på Oslo Nye Teater Foto: L-P Lorentz
Foto: L-P Lorentz

Mysteriet Myrna Vep

Kultforestillingen om Myrna Vep fra 1993 er tilbake og spilles i høst på Oslo Nye Teater. På scenen finner du Simon Andersen og Stir-Werner Moe som spiller et vell av menn og kvinner, som myldrer inn og ut av scenen i et kostymeskifttempo. Den kritikerroste forestillingen vises til 17. desember.

Handlingen  foregår på godset Mandacrest, langt ute på de forblåste, engelske heder. Tåken ligger som et tykt teppe over landskapet. Her lever Lord Edgar Hillcrest sammen med sin trofaste husholderske Jane, og den pukkelryggede gårdsgutten Nicodemus. Lorden er lykkelig nygift med den unge skuespillerinnen Lady Enid. Hun har erstattet hans forrige hustru, Lady Myrna, som forsvant på mystisk og uforklarlig vis. Idet fullmånen lyser opp godset og et uhyggelig ulvehyl høres i det fjerne, hjemsøker en grusom tragedie fra fortiden de nygifte…

Kjøp billetter til forestillingen her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Barna av Egypt
søndag
13:00

Barna av Egypt

Ellingssrud musikalteater sin fjerde store musikalproduksjon!

Eventbilde: Tante Ulrikkes vei
tirsdag
19:30

Tante Ulrikkes vei

En fortelling om det mange ikke ser, den politisk korrekte elitens blindsone. Når debutboka til Zeshan Shakar nå blir dramatisert, skjer det på scenen som ligger kun et steinkast unna.

Eventbilde: Lost in the Horizon
onsdag
19:00

Lost in the Horizon

Forestillingen er en skarp kommentar til det som skjer i Europa akkurat nå. Den er skapt på tvers av ulike nasjonaliteter og kulturer, hvor de sammen ønsker å løfte fram verdien av et menneskeliv.