Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Mysteriet Myrna Vep på Oslo Nye Teater hovedbilde
torsdag 

Mysteriet Myrna Vep på Oslo Nye Teater

Myrna Vep - forestilling på Oslo Nye Teater Foto: L-P Lorentz
Foto: L-P Lorentz

Mysteriet Myrna Vep

Kultforestillingen om Myrna Vep fra 1993 er tilbake og spilles i høst på Oslo Nye Teater. På scenen finner du Simon Andersen og Stir-Werner Moe som spiller et vell av menn og kvinner, som myldrer inn og ut av scenen i et kostymeskifttempo. Den kritikerroste forestillingen vises til 17. desember.

Handlingen  foregår på godset Mandacrest, langt ute på de forblåste, engelske heder. Tåken ligger som et tykt teppe over landskapet. Her lever Lord Edgar Hillcrest sammen med sin trofaste husholderske Jane, og den pukkelryggede gårdsgutten Nicodemus. Lorden er lykkelig nygift med den unge skuespillerinnen Lady Enid. Hun har erstattet hans forrige hustru, Lady Myrna, som forsvant på mystisk og uforklarlig vis. Idet fullmånen lyser opp godset og et uhyggelig ulvehyl høres i det fjerne, hjemsøker en grusom tragedie fra fortiden de nygifte…

Kjøp billetter til forestillingen her >>

Relaterte saker

Eventbilde: ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn
tirsdag

ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn

Et levende aktivitetssenter for barn. Her kan barna utfolde seg med kreative kunstaktiviteter, fysiske leker, fantasilek og gå på barnas egen kunstutstilling med prisvinnende og morsomme fotografier av dyr.

Eventbilde: Teaterkurs for voksne høsten 2022
mandag

Teaterkurs for voksne høsten 2022

Oslo Kulturfabrikk holder teaterkurs for voksne. Enten du vil øve på å snakke i forsamlinger, utvikle deg kreativt eller bare ha det gøy, er dette kurset for deg!

Eventbilde: Teaterforestillingen LYDASTRONAUTENE
lørdag
11:00

Teaterforestillingen LYDASTRONAUTENE

I 30 minutter skal vi sammen leke med lyder, utforske stemmen og finne musikk i de rareste ting-tingeling.