Søk i Aktiv i Oslo

MyCall Allidrettsskole hovedbilde

MyCall Allidrettsskole

lebara_allidrettsskole_1 

MyCall Allidrettsskole er et gratis aktivitetstilbud i uke 32 for jenter og gutter født 2003 – 2005 som er glade i idrett og spesielt lagidretter eller svømming. Arrangementet som avholdes på Furuset (Furuset Forum) har plass til 200 deltakere og går av stabelen mellom kl. 10.00 og 14.30 fra mandag 5. til fredag 9. august 2013.

Barna får innføring og videreutviklet seg innen fotball, innebandy, basketball, cricket og svømming gjennom veiledning av våre høyt kompetente trenere med elite og landslagserfaring. Deltakerne deles inn i 5 grupper etter kjønn og alder som gjennom uken skal gjennom tre økter innen hver idrett.

Påmelding skjer ved e-post til kent.rune.grande@furusetif.no innen fredag 2.8.2013. Denne e-posten må inneholde barnets navn, kjønn, fødselsår, kontaktinformasjon til foresatte og hvilke barneskole barnet går på. Dere vil fortløpende få svar via e-post om barnet har fått plass NB! Det er kun 200 plasser, så vær rask med påmeldingen.

For mer informasjon se: https://www.furuset.no/mycall-allidrettsskole-gratis-allidrettsskole-paa-furuset.5224282-222408.html

Relaterte saker

Eventbilde: Ridetime for øvede ryttere hos EKT
lørdag
14:00

Ridetime for øvede ryttere hos EKT

Hver lørdag holder EKT ridetime for øvede ryttere, hvor du som har god rideerfaring kan melde deg på for en undervisningstime med en av våre dyktige ridelærere. Her kan du få frisket opp dine rideferdigheter, eller få utviklet deg videre i grunnleggende dressur.

Eventbilde: Ridetime for nybegynnere hos EKT
lørdag
15:00

Ridetime for nybegynnere hos EKT

Ridetime for nybegynnere er et tilbud til alle som vil ri. Timen er tilpasset nybegynnere. Ridetimen foregår på ridebane med rideinstruktør.

Eventbilde: Ridetime for lett øvede hos EKT
lørdag
16:00

Ridetime for lett øvede hos EKT

Timen for lett øvede er et tilbud til ungdom fra 12 år og oppover. Undervisning i grunnleggende dressur med muligheter for kavalett og bomarbeid.