Musikalkurs  på Sentralen hovedbilde
fredag 
16:00

Musikalkurs på Sentralen

Er du mellom 8- 10 år? Har du lyst til å lære teater, sang og dans? Nå har du sjansen! Om du har liten eller ingen erfaring fra før av spiller ingen rolle. Du vil lære fort sammen med andre som har like interesser som deg. Og kanskje får du en ny venn eller to? Start høstferien med et morsomt musikalkurs.

Caroline Støyva Eriksen er instruktør. Caroline Støyva Eriksen (f.1986) er en norsk sanger og skuespiller fra Lillehammer. Hun er utdannet fra Bårdar, NISS og Complete Vocal Institute. Caroline har erfaring fra film, tv, teater, musikal og konserter, bla. Jul i Blåfjell (Folketeateret), Børning 3 og Parade (Kanonhallen). I sommer spilte Caroline den litt halvsprøe høna Chickolina på Kutoppen i Dyreparken. Og i 2021/2022 er hun aktuell som drag gueen i en helt ny norsk musikal: Jenter som oss!

Parallelt med å være utøvende har Caroline undervist i sang, dans og drama for barn, unge og semiprofesjonelle. Hun har vært instruktør og koreograf for skolerevyer i Oslo, Romerike Musikkteaterskole og det danske Musicalteateret for å nevne noe.

Caroline brenner for at deltagerne skal få mestringsfølelse samtidig som de lærer noe nytt og har det gøy. Her en tilbakemelding fra en forelder fra et tidligere kurs: «Blir så glad over at det du bidrar for med for barna våre. En energi og så utrolig godt forbilde. Du lærer barna mangt og meget, spesielt i forhold til å være uredd. ”Anna” får i hvert fall en god porsjon påfyll i selvtillitsbegeret etter å ha vært en uke med deg. Og det er knallgøy! Tusen takk! »

Hva kan barna forvente seg? Hver dag skal vi gå gjennom leker og ulike teknikker innen sang, dans og teater. Tiden blir fordelt med ca.45 min på hver del. Vi jobber med et sangnummer og et dansenummer fra en kjent musikal. Det blir korte pauser og en litt lengre spisepause i løpet av dagen. Ta med lunsj, drikkeflaske, innesko hvis du vil. Ha på klær som du kan bevege deg i.

Praktisk info
Dato: 01.-03. oktober
Fredag kl.16- 19
Lørdag og søndag kl. 11-14
Sted: Hvelvet på Sentralen, Øvre Slottsgate 3
Instruktør: Caroline Støyva Eriksen

Spørsmål kan stilles til carolinestoyva@gmail.com / +47 995 40 592
Pris: 650kr

Relaterte saker

Eventbilde: Babydans på Sentralen
mandag
12:00

Babydans på Sentralen

Gjennom dans, fysisk lek og taktile objekter kombinert med musikk, stimuleres sansene og kommunikasjonen mellom den voksne og barnet.

Eventbilde: Ta høstferien på Teknisk museum
lørdag

Ta høstferien på Teknisk museum

På Teknisk Museum i høstferien kan dere som familie oppleve nye utstillinger med omvisninger, samt familieaktiviteter som 3D-printing, tekstilverksted, discolodding, vitenshow, livredning og museets nye kunstjakt.

Eventbilde: Barnas filmdag: Chaplin – Oslo Konserthus
lørdag
13:00

Barnas filmdag: Chaplin – Oslo Konserthus

Publikum får se scener fra tre Chaplin-filmer, og tre musikere vil lage musikken til filmen underveis på klaver, fiolin og slagverk, – det vil si improvisasjon!