Søk i Aktiv i Oslo

Møte med Irene Dundas Nilsen-Moe hovedbilde

Møte med Irene Dundas Nilsen-Moe

Amnesty har invitert mennesker som gjør noe for andre. Denne høsten arrangerer Amnesty Region Øst åpne møter der de har invitert mennesker som på hver sin måte har gjort en forskjell.

Irene Dundas Nilsen-Moe tok et valg da hun flyttet fra Norge til Tanzania for å starte medieskole. Amnesty har invitert Irene til å snakke om hvorfor og hvordan. Hva får en ung jente til bruke av sin kunnskap og sine ressurser til å gjøre noe for andre?

I samarbeid med Real2Reel Film Productions i Tanzania og med god støtte fra NISS og Monster AS i Norge startet Irene Dundas Nilsen-Moe medieutdanningen Get Real Training (GRT). Målet var å tilby en stipendbasert medieutdanning av høy kvalitet til mindre privilegerte i landet, og samtidig tilby et godt utvalg av forskjellige videregående/spesialiserende kurs for aktive mediefolk innen film- og tv-bransjen i Tanzania. Utdanningen vil legge vekt på både teoretisk og praktisk opplæring og gi mulighet til kunstnerisk utfoldelse innen media, men vil i hovedsak legge vekt på den åpenlyse fordelen dette vil gi innen journalistikk og opplysningsarbeid som er et viktig redskap i kampen mot fattigdom.

Møt Irene Dundas Nilsen-Moe torsdag 29. september kl. 19.00 på Mogador, Toftes gt. 41 0552 Oslo.

Relaterte saker

Eventbilde: Historisk elvevandring med guide
søndag
14:00

Historisk elvevandring med guide

Denne historiske spaserturen går hver søndag langs Akerselva for å oppleve byens varierende landskap og historie.

Eventbilde: Pastakurs
mandag
17:00

Pastakurs

Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.

Eventbilde: Guidet vandring: Fra Grønland til Bjørvika
mandag
17:00

Guidet vandring: Fra Grønland til Bjørvika

Guiden forteller om de store endringene som har funnet sted på få år, og viser hvordan byen i dag blander ny og eldre bebyggelse. Denne turen kombinerer fjord og det urbane bylivet.