Søk i Aktiv i Oslo

Møte med Irene Dundas Nilsen-Moe hovedbilde

Møte med Irene Dundas Nilsen-Moe

Amnesty har invitert mennesker som gjør noe for andre. Denne høsten arrangerer Amnesty Region Øst åpne møter der de har invitert mennesker som på hver sin måte har gjort en forskjell.

Irene Dundas Nilsen-Moe tok et valg da hun flyttet fra Norge til Tanzania for å starte medieskole. Amnesty har invitert Irene til å snakke om hvorfor og hvordan. Hva får en ung jente til bruke av sin kunnskap og sine ressurser til å gjøre noe for andre?

I samarbeid med Real2Reel Film Productions i Tanzania og med god støtte fra NISS og Monster AS i Norge startet Irene Dundas Nilsen-Moe medieutdanningen Get Real Training (GRT). Målet var å tilby en stipendbasert medieutdanning av høy kvalitet til mindre privilegerte i landet, og samtidig tilby et godt utvalg av forskjellige videregående/spesialiserende kurs for aktive mediefolk innen film- og tv-bransjen i Tanzania. Utdanningen vil legge vekt på både teoretisk og praktisk opplæring og gi mulighet til kunstnerisk utfoldelse innen media, men vil i hovedsak legge vekt på den åpenlyse fordelen dette vil gi innen journalistikk og opplysningsarbeid som er et viktig redskap i kampen mot fattigdom.

Møt Irene Dundas Nilsen-Moe torsdag 29. september kl. 19.00 på Mogador, Toftes gt. 41 0552 Oslo.

Relaterte saker

Eventbilde: Mat og vin i kombinasjon
torsdag
17:00

Mat og vin i kombinasjon

Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.

Eventbilde: Dypdykk: Tilbakeføring av samisk kulturarv
torsdag
18:00

Dypdykk: Tilbakeføring av samisk kulturarv

Bli med på omvisning og foredrag i utstillingen Kontroll, der vi ser på samiske gjenstander og snakker om tilbakeføring

Eventbilde: Guidet vandring: I hjertet av Oslo
lørdag
14:00

Guidet vandring: I hjertet av Oslo

Denne vandringen inneholder høydepunktene fra Oslo sentrum, og du får høre historier om kjente fanger, konflikter og liv og røre i Kvadraturen. Turen går hver lørdag kl 14.