Arrangementet er fullført.

Møte med Irene Dundas Nilsen-Moe hovedbilde
torsdag 

Møte med Irene Dundas Nilsen-Moe

Amnesty har invitert mennesker som gjør noe for andre. Denne høsten arrangerer Amnesty Region Øst åpne møter der de har invitert mennesker som på hver sin måte har gjort en forskjell.

Irene Dundas Nilsen-Moe tok et valg da hun flyttet fra Norge til Tanzania for å starte medieskole. Amnesty har invitert Irene til å snakke om hvorfor og hvordan. Hva får en ung jente til bruke av sin kunnskap og sine ressurser til å gjøre noe for andre?

I samarbeid med Real2Reel Film Productions i Tanzania og med god støtte fra NISS og Monster AS i Norge startet Irene Dundas Nilsen-Moe medieutdanningen Get Real Training (GRT). Målet var å tilby en stipendbasert medieutdanning av høy kvalitet til mindre privilegerte i landet, og samtidig tilby et godt utvalg av forskjellige videregående/spesialiserende kurs for aktive mediefolk innen film- og tv-bransjen i Tanzania. Utdanningen vil legge vekt på både teoretisk og praktisk opplæring og gi mulighet til kunstnerisk utfoldelse innen media, men vil i hovedsak legge vekt på den åpenlyse fordelen dette vil gi innen journalistikk og opplysningsarbeid som er et viktig redskap i kampen mot fattigdom.

Møt Irene Dundas Nilsen-Moe torsdag 29. september kl. 19.00 på Mogador, Toftes gt. 41 0552 Oslo.

Relaterte saker

Eventbilde: Digital Latteryoga
søndag

Digital Latteryoga

Bli med på digital latteryoga i høst? Åpent for alle som er nysgjerrig på latteryoga, og som trenger litt positivt påfyll i høstmørket.

Eventbilde: Musikalkurs  på Sentralen
fredag
16:00

Musikalkurs på Sentralen

Er du mellom 8- 10 år? Har du lyst til å lære teater, sang og dans? Nå har du sjansen! Om du har liten eller ingen erfaring fra før av spiller ingen rolle

Eventbilde: Rania Broud: Når rituelle praksiser møter europeisk teaterinnflytelse
torsdag
09:00

Rania Broud: Når rituelle praksiser møter europeisk teaterinnflytelse

Marokkansk teater befinner seg i krysningspunktet mellom egen fortellertradisjon, det europeiske teateret og som kulturbevaring av folklore. Foredraget holdes på norsk.