Søk i Aktiv i Oslo

MOILLROCK-slippfest  m/ TRENDSETTARKLUBBEN hovedbilde

MOILLROCK-slippfest m/ TRENDSETTARKLUBBEN

Moillrock

MOILLROCK på Gamla

Fredag 15. novermber feirer Moillrock plateslipp på Gamla! Med seg har de Trendsettarklubben fra Vadsø.

I 2013 meldte det Oslo-bosatte Honningsvåg-bandet Moillrock, seg på den verdensomfattende Emergenza-Festivalen, konkurransen for nye, ”upcoming” bands, som har vært arrangert årlig i Oslo siden 2006. Her spilte de seg seirende ut fra innledende runde, semifinale og til og med selveste oslofinalen og ble med sin opptreden på Rockefeller kåret til Oslos beste nye band i 2013, i en konkurranse der 49 band deltok.
13 november kommer deres neste plate.

Honningsvåg-bandet ble etablert i 2007 og ga ut sin første CD ”Evighetens Timeglass” i 2010. Metal Norge mente: ”Dette er helt klart noe av det bedre som har kommet fra de nordligste traktene på en stund”.

I 2011 slapp de EPen ”Tåregass” som høstet enda bedre kritikker. Musikkfranorge skrev ”Produksjonen er av den luftige og nærgående slaget som får deg som lytter til å se for deg bandet stå i ring rundt deg å spille i stua di… Alt i alt en meget bra plate som viser et band som har bestått eksamen, nå er det opp til dem selv hvor langt de har tenkt å dra bandet”. EPen ble for øvrig mastret av Jens Bogren, som har jobbet med artister som SymphonyX, Amon Amarth, Opeth og Katatonia.

Da hurtigruta gjorde som seilas fra Bergen til Kirkenes sommeren 2011 der de direktesendte hele turen på nrk, ble nettopp hele denne EPen spilt av for over 260 000 seere.

Juni 2012 kom Moillrock med sin tredje utgivelse, EPen ”Skjulte Beskjeda i Dine Åpenbare Ord”. På denne plata var Agnete Johnsen (kjent fra ”The Blacksheeps”) gjestevokalist, og et slikt profesjonelt samarbeid har absolutt vært med på å løfte bandet. Denne EPen har også høstet gode kritikker, og særlig låta ”Polaris” (som ble avspilt over 1500 ganger på Soundcloud det første døgnet etter singelen ble sluppet) har absolutt blitt en hit.

Se Moillrock på facebook >>
Hør Moillrock på spotify >>

Relaterte saker

Eventbilde: Erick the Architect på Parkteatret
lørdag
20:00

Erick the Architect på Parkteatret

Erick the Architect er en ambisiøs og lidenskapelig artist, rapper, produsent, sangskriver og musiker fra Flatbush i Brooklyn, New York. Opplev han på Parkteatret – turnéens siste stopp!

Eventbilde: Olivia Rodrigo – Guts World Tour
tirsdag
18:00

Olivia Rodrigo – Guts World Tour

Den Grammy-vinnende artisten, Olivia Rodrigo, legger ut på en etterlengtet verdensturné i forbindelse med sitt nye, kritikerroste album «GUTS».

Eventbilde: Live Tuesdays med Alex Maestro kvartett!
tirsdag
19:00

Live Tuesdays med Alex Maestro kvartett!

Grønland Boulebar ønsker alle velkommen til Live Tuesdays!