Arrangementet er fullført.

Minnekonsert for Per Erik Johansen hovedbilde
torsdag 

Minnekonsert for Per Erik Johansen

Eirik-630x391

Rockefeller 15. januar 2015

15. januar er det nøyaktig ett år siden platedirektør, manager og musiker Per Eirik Johansens hjerte slo sitt siste slag. I den anledning inviteres det til minnekonsert med Norges fremste artister, som Per Eirik jobbet med de siste årene av sitt liv.
Sivert Høyem, Bernhoft, Emilie Nicolas, Truls og Samsaya – en sjelden mulighet til å høre Norges fremste artister på samme scene!

Per Eirik Johansen etterlot seg et tomrom hos mange. I løpet av hans karriere i musikkbransjen fungerte han som mentor for ferske talenter og etablerte musikere, og ble regnet som en del av bandet. Som platedirektør og manager var han kompromissløs i sine overbevisninger og hadde en integritet uten sammenligning. Han var en unggutt i en gubbekropp, en musikkens Robin Hood og gudfar, et pønka naturbarn med sans for det gode liv og de gode melodier.

Ingen var uberørt av Per Eirik, hans tilstedeværelse og vesen mante frem respekt og kjærlighet. Alltid.

Dørene åpner for publikum kl. 19.00. Programstart kl. 20.00.
Bill. kr. 320,- + bill.avg. 18 år leg.

Se mer her.

Relaterte saker

Eventbilde: Terje Sporsem – «Absolute norsk»
tirsdag
19:00

Terje Sporsem – «Absolute norsk»

Terje Sporsem er tilbake med et standupshow der han skal prøve å finne essensen av Norge. Hva vil det egentlig si å være norsk ?

Eventbilde: Use your heart as a phone
onsdag

Use your heart as a phone

Hva er kjærlighet og hvordan kan kunsten fungere som uttrykk for kjærlighet? 17 kunstnere utforsker kjærlighetens språk i fellesskap.

Eventbilde: Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet
onsdag

Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet

Utstillingen viser hvordan tamme og ville dyr er en del av Oslos historie, hva dyrene har betydd for byen, og hva byen har betydd for dyrene.