Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Minnekonsert for Per Erik Johansen hovedbilde
torsdag 

Minnekonsert for Per Erik Johansen

Eirik-630x391

Rockefeller 15. januar 2015

15. januar er det nøyaktig ett år siden platedirektør, manager og musiker Per Eirik Johansens hjerte slo sitt siste slag. I den anledning inviteres det til minnekonsert med Norges fremste artister, som Per Eirik jobbet med de siste årene av sitt liv.
Sivert Høyem, Bernhoft, Emilie Nicolas, Truls og Samsaya – en sjelden mulighet til å høre Norges fremste artister på samme scene!

Per Eirik Johansen etterlot seg et tomrom hos mange. I løpet av hans karriere i musikkbransjen fungerte han som mentor for ferske talenter og etablerte musikere, og ble regnet som en del av bandet. Som platedirektør og manager var han kompromissløs i sine overbevisninger og hadde en integritet uten sammenligning. Han var en unggutt i en gubbekropp, en musikkens Robin Hood og gudfar, et pønka naturbarn med sans for det gode liv og de gode melodier.

Ingen var uberørt av Per Eirik, hans tilstedeværelse og vesen mante frem respekt og kjærlighet. Alltid.

Dørene åpner for publikum kl. 19.00. Programstart kl. 20.00.
Bill. kr. 320,- + bill.avg. 18 år leg.

Se mer her.

Relaterte saker

Eventbilde: Klimahuset 2 år! Åpent hus for ungdom i nærmiljøet
onsdag
17:00

Klimahuset 2 år! Åpent hus for ungdom i nærmiljøet

Er du ungdom og bor i Grünerløkka eller Gamle Oslo? Denne kvelden inviterer Naturhistorisk museum deg til åpent hus, pizza og spennende program i Klimahuset.

Eventbilde: Kurs i mexikanske tacos
onsdag
17:00

Kurs i mexikanske tacos

Lag taco som i Mexico! Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Eventbilde: En sommerkveld på Oslofjorden
onsdag
19:00

En sommerkveld på Oslofjorden

Len deg tilbake, nyt naturen og de vakre omgivelsene, mens du nyter reker fra vår fristende rekebuffet. Oppdag Oslo og naturen fra fjordperspektiv på en tradisjonell seilskute.