Arrangementet er fullført.

Minnekonsert for Per Erik Johansen hovedbilde
torsdag 

Minnekonsert for Per Erik Johansen

Eirik-630x391

Rockefeller 15. januar 2015

15. januar er det nøyaktig ett år siden platedirektør, manager og musiker Per Eirik Johansens hjerte slo sitt siste slag. I den anledning inviteres det til minnekonsert med Norges fremste artister, som Per Eirik jobbet med de siste årene av sitt liv.
Sivert Høyem, Bernhoft, Emilie Nicolas, Truls og Samsaya – en sjelden mulighet til å høre Norges fremste artister på samme scene!

Per Eirik Johansen etterlot seg et tomrom hos mange. I løpet av hans karriere i musikkbransjen fungerte han som mentor for ferske talenter og etablerte musikere, og ble regnet som en del av bandet. Som platedirektør og manager var han kompromissløs i sine overbevisninger og hadde en integritet uten sammenligning. Han var en unggutt i en gubbekropp, en musikkens Robin Hood og gudfar, et pønka naturbarn med sans for det gode liv og de gode melodier.

Ingen var uberørt av Per Eirik, hans tilstedeværelse og vesen mante frem respekt og kjærlighet. Alltid.

Dørene åpner for publikum kl. 19.00. Programstart kl. 20.00.
Bill. kr. 320,- + bill.avg. 18 år leg.

Se mer her.

Relaterte saker

Eventbilde: Norgespremiere på Latter
onsdag
19:30

Norgespremiere på Latter

To musikalske humorister fra to generasjoner, Ole Paus og Jon Niklas Rønning, møtes endelig til sin første store forestilling sammen på Latter, Aker Brygge i Oslo.

Eventbilde: Mat*Larm 2021
torsdag

Mat*Larm 2021

Mat*Larm er en matfestival i Oslo som ønsker å rette fokus på historien bak maten, møtet mellom bonde og kokk, og skape kreative og unike matopplevelser som overrasker deg som gjest.

Eventbilde: Røverstaden stand-up klubb
torsdag
20:00

Røverstaden stand-up klubb

Det blir nye komikere hver uke og fra scenekanten levers det en salig blanding av satire, galgenhumor, dagligdagse frustrasjoner, selvopplevde historier og punchlines.