Søk i Aktiv i Oslo

Miniøya 2012 – barnefestival i tøyenparken hovedbilde

Miniøya 2012 – barnefestival i tøyenparken

Bard Gudnersen BB2

Mini­øya er en årlig musikk– og kul­tur­fes­ti­val i Tøyen­par­ken for barn og unge. Mini­øya ble for første gang arran­gert i 2010.

I år kommer DeLillos, Bare Egil, Samsaya, Jaga Jazzist og mange flere.

Mini­øya er et kva­li­tets­ar­ran­ge­ment, og hol­der like høy stan­dard som lig­nende arran­ge­men­ter for voksne. På Mini­øya møtes ulike sjangre og kul­tur­ut­trykk, ikke bare innen­for det brede spek­te­ret av musikk – dans, tea­ter, bil­led­kunst, film og andre visu­elle uttrykk­s­for­mer har også vik­tige plas­ser i pro­gram­met. I til­legg til de store sce­nene Amfiet og Tel­tet, har vi mindre, inter­ak­tive sce­ner som blant andre teg­ne­telt, tea­ter­telt, musikk­verk­sted og kunst­telt. Her kan barna komme og få tea­ter­sminke, tegne, delta på work­shop, prøve seg som mini­jour­na­list og mange andre spen­nende aktiviteter.

I 2011 kom over 12 000 barn, unge og voksne på fes­ti­val i Tøyen­par­ken, for 2012 ven­ter vi enda flere.

Les mer om Miniøya 2012 >>

Bestill billetter til Miniøya 2012 >>

Relaterte saker

Eventbilde: Velkommen til babydans på Sentralen
fredag
13:00

Velkommen til babydans på Sentralen

Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 måneder, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. I Babydans beveger foreldrene seg sammen med sine babyer i samspill med andre.

Eventbilde: Oslos første vårtegn!  – Vestkanttorvet starter opp seseongen
lørdag
09:00

Oslos første vårtegn! – Vestkanttorvet starter opp seseongen

På Vestkanttorvet har det vært antikk- og bruktmarked hver lørdag siden 1989. Her kan du komme for de mange tilbudene, det sosiale og, ikke minst, de eksepsjonelt gode vaflene!

Eventbilde: Karius og Baktus
lørdag
12:00

Karius og Baktus

En fantastisk morsom forestilling for store og små om Torbjørn Egners godtegærne tanntroll og Jens – han som eier tennene. Etter forestillingen får alle barna hilse på de to tanntrollene.