Søk i Aktiv i Oslo

Mindfulness grunnkurs – 8 uker hovedbilde

Mindfulness grunnkurs – 8 uker

mindfulness_8_uker

Essensen av Mindfulness er å være nærværende i ditt liv. Å kunne flytte oppmerksomheten fra der du synes du “burde være” til her og nå.

Å kunne flytte oppmerksomheten fra fortid, fremtid og ytre gjøremål og inn i nuet, lærer oss at det er her livet leves og oppleves.

I mange tradisjoner over hele verden er essensen av Mindfulness blitt overlevert i generasjoner. Den er blitt formidlet som en vei til dypere selvinnsikt og fred med sig selv. I dag er denne metoden utbredt og tilgjengelig for alle, i en moderne form, med røtter i gamle tradisjoner.

Med utgangspunkt i Jon Kabat-Zinns 8 ukers program, vil vi utforske sammenhengen mellom tanker, følelser og handling. Vi vil trene oppmerksomheten, styrke kontakten til kroppen og gjennom kognitive og meditative øvelser styrke sansene til større nærvær i nuet.

Vi vil også gjøre øvelser som styrker kreativiteten og evnen til medfølelse og empati.

Kurset inneholder litt teori og mye praksis.

Du vil få gode øvelser til å håndtere fysisk, psykisk og mentalt stress. Redskapene vil også kunne hjelpe deg hvis du har angst eller står i en utfordrende livskrise.

Kurset henvender seg til alle som er interessert i et grundig og dypt introduksjonskurs i Mindfulness, eller som ønsker større nærvær, indre balanse, og vekst i sitt liv.

Det er et intensivt kurs. For at forløpet skal gi mening er det viktig at du forplikter deg til å delta og jobbe med hjemmeoppgaver og daglige øvelser, da metoden kun kan oppleves og integreres
gjennom egen praksis og øvelse.

Hjertelig velkommen til humørfylt kurs med en svært erfaren kursholder.

les mere på www.creationwork.org

Relaterte saker