Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

MIchelle Obama til Spektrum hovedbilde
torsdag 
18:30
Oslo Spektrum

MIchelle Obama til Spektrum

11.april 2019 kommer historiens mest populære førstedame av USA til Oslo. Aktuell med boken «Min historie» (Becoming), har Michelle Obama turnert med samtaleserien Becoming: An Intimate Conversation with Michelle Obama.

I Oslo Spektrum Arena vil publikum møte en av vår tids mest toneangivende kvinner til samtale og refleksjoner, fra oppvekst til adresse: Det hvite hus.

– Jeg kunne ikke vært mer begeistret over å få besøke flere land og byer, sier Obama- og legger til: Jeg er overveldet over responsen turneen har fått så langt – og den interessen vi har fått fra så mange ulike miljøer. Jeg er derfor veldig glad for at vi kan forlenge turneen neste år- og fortsette samtalene med enda flere. Jeg kan nesten ikke vente med å fortsette diskusjonene som har vært så meningsfulle for meg- og forhåpentligvis for mange andre.

Den gode samtalen
Publikum vil høre Obamas ærlige refleksjoner om de opplevelser, både private og offentlige, som har formet henne. Fra hennes oppvekst i Chicago, balansen mellom karrieren og rollen som mor, og hennes år boende på den mest kjente adressen i verden. Michelle Obama anses i dag som en av vår tids mest toneangivende kvinner- og som førstedame av USA, den første afroamerikaneren i denne rollen. Videre var hun med å gjøre Det hvite hus mer inkluderende og åpent, samtidig som hun har blitt en av verdens tydeligste stemmer for kvinner og barn i USA- og verden over.

“Min historie”
13. november var det verdenslansering av Obamas memoarer Min historie (Becoming). Boken har hatt stor suksess, og er allerede oversatt til 33 språk. Foruten å gå rett inn på førsteplassen til New York Times og med over 3,8 millioner kopier solgt bare i USA og Canada, ligger den på førsteplass i 11 land verden over. Mestselgende bok i USA i 2018.

Relaterte saker

Eventbilde: Sommerstandup 2022 på Latter
torsdag
22:00

Sommerstandup 2022 på Latter

I bakgården på Latter kan man nyte både mat, drikke og underholdning i hele sommer! Det blir nye, morsomme komikere hver uke som vil holde temperaturen oppe uansett vær.

Eventbilde: ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn
fredag

ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn

Et levende aktivitetssenter for barn. Her kan barna utfolde seg med kreative kunstaktiviteter, fysiske leker, fantasilek og gå på barnas egen kunstutstilling med prisvinnende og morsomme fotografier av dyr.

Eventbilde: Afterwork @ Brød & Sirkus
fredag
16:00

Afterwork @ Brød & Sirkus

Ta med hele gjengen etter jobb. Vi sparker helgen i gang! Elleville priser på absolutt ALT, GRATIS popcorn på bordet, samt godlåter og god stemning.