Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

MIchelle Obama til Spektrum hovedbilde
torsdag 
18:30
Oslo Spektrum

MIchelle Obama til Spektrum

11.april 2019 kommer historiens mest populære førstedame av USA til Oslo. Aktuell med boken «Min historie» (Becoming), har Michelle Obama turnert med samtaleserien Becoming: An Intimate Conversation with Michelle Obama.

I Oslo Spektrum Arena vil publikum møte en av vår tids mest toneangivende kvinner til samtale og refleksjoner, fra oppvekst til adresse: Det hvite hus.

– Jeg kunne ikke vært mer begeistret over å få besøke flere land og byer, sier Obama- og legger til: Jeg er overveldet over responsen turneen har fått så langt – og den interessen vi har fått fra så mange ulike miljøer. Jeg er derfor veldig glad for at vi kan forlenge turneen neste år- og fortsette samtalene med enda flere. Jeg kan nesten ikke vente med å fortsette diskusjonene som har vært så meningsfulle for meg- og forhåpentligvis for mange andre.

Den gode samtalen
Publikum vil høre Obamas ærlige refleksjoner om de opplevelser, både private og offentlige, som har formet henne. Fra hennes oppvekst i Chicago, balansen mellom karrieren og rollen som mor, og hennes år boende på den mest kjente adressen i verden. Michelle Obama anses i dag som en av vår tids mest toneangivende kvinner- og som førstedame av USA, den første afroamerikaneren i denne rollen. Videre var hun med å gjøre Det hvite hus mer inkluderende og åpent, samtidig som hun har blitt en av verdens tydeligste stemmer for kvinner og barn i USA- og verden over.

“Min historie”
13. november var det verdenslansering av Obamas memoarer Min historie (Becoming). Boken har hatt stor suksess, og er allerede oversatt til 33 språk. Foruten å gå rett inn på førsteplassen til New York Times og med over 3,8 millioner kopier solgt bare i USA og Canada, ligger den på førsteplass i 11 land verden over. Mestselgende bok i USA i 2018.

Relaterte saker

Eventbilde: Bli med på guidet fjordtur med MS Bris
torsdag
13:30

Bli med på guidet fjordtur med MS Bris

Fortellinger om Oslofjorden over og under vann. Spennende formidling fra marinbiolog om havet vårt. Familievennlig fjordcruise!

Eventbilde: Langåpen torsdag på museet
torsdag
16:30

Langåpen torsdag på museet

Langåpent museum hver torsdag. Nyt Teknisk museum også på kveldstid! 

Eventbilde: Student Game Night hos Eldorado
torsdag
17:00

Student Game Night hos Eldorado

Møt andre spill-interesserte hos Eldorado! Et naturlig start-sted for en sosial torsdagskveld.