Arrangementet er fullført.

MIchelle Obama til Spektrum hovedbilde
torsdag 
18:30
Oslo Spektrum

MIchelle Obama til Spektrum

11.april 2019 kommer historiens mest populære førstedame av USA til Oslo. Aktuell med boken «Min historie» (Becoming), har Michelle Obama turnert med samtaleserien Becoming: An Intimate Conversation with Michelle Obama.

I Oslo Spektrum Arena vil publikum møte en av vår tids mest toneangivende kvinner til samtale og refleksjoner, fra oppvekst til adresse: Det hvite hus.

– Jeg kunne ikke vært mer begeistret over å få besøke flere land og byer, sier Obama- og legger til: Jeg er overveldet over responsen turneen har fått så langt – og den interessen vi har fått fra så mange ulike miljøer. Jeg er derfor veldig glad for at vi kan forlenge turneen neste år- og fortsette samtalene med enda flere. Jeg kan nesten ikke vente med å fortsette diskusjonene som har vært så meningsfulle for meg- og forhåpentligvis for mange andre.

Den gode samtalen
Publikum vil høre Obamas ærlige refleksjoner om de opplevelser, både private og offentlige, som har formet henne. Fra hennes oppvekst i Chicago, balansen mellom karrieren og rollen som mor, og hennes år boende på den mest kjente adressen i verden. Michelle Obama anses i dag som en av vår tids mest toneangivende kvinner- og som førstedame av USA, den første afroamerikaneren i denne rollen. Videre var hun med å gjøre Det hvite hus mer inkluderende og åpent, samtidig som hun har blitt en av verdens tydeligste stemmer for kvinner og barn i USA- og verden over.

“Min historie”
13. november var det verdenslansering av Obamas memoarer Min historie (Becoming). Boken har hatt stor suksess, og er allerede oversatt til 33 språk. Foruten å gå rett inn på førsteplassen til New York Times og med over 3,8 millioner kopier solgt bare i USA og Canada, ligger den på førsteplass i 11 land verden over. Mestselgende bok i USA i 2018.

Relaterte saker

Eventbilde: Utfordrerne (Stand-up)
mandag
20:30

Utfordrerne (Stand-up)

Her kan du oppleve helt nye talenter innen stand-up-sjangeren. Det blir en kveld fylt med nerver, spenning og ikke minst mye latter og moro!

Eventbilde: Terje Sporsem – «Absolute norsk»
tirsdag
19:00

Terje Sporsem – «Absolute norsk»

Terje Sporsem er tilbake med et standupshow der han skal prøve å finne essensen av Norge. Hva vil det egentlig si å være norsk ?

Eventbilde: Mens vi venter på no’ Godt – Nationaltheatret
tirsdag
19:30

Mens vi venter på no’ Godt – Nationaltheatret

En nyskrevet eksistensiell komedie med Linn Skåber og Ine Jansen – på den nye scenen Kanonhallen på Løren.