Arrangementet er fullført.

MIchelle Obama til Spektrum hovedbilde
torsdag 
18:30
Oslo Spektrum

MIchelle Obama til Spektrum

11.april 2019 kommer historiens mest populære førstedame av USA til Oslo. Aktuell med boken «Min historie» (Becoming), har Michelle Obama turnert med samtaleserien Becoming: An Intimate Conversation with Michelle Obama.

I Oslo Spektrum Arena vil publikum møte en av vår tids mest toneangivende kvinner til samtale og refleksjoner, fra oppvekst til adresse: Det hvite hus.

– Jeg kunne ikke vært mer begeistret over å få besøke flere land og byer, sier Obama- og legger til: Jeg er overveldet over responsen turneen har fått så langt – og den interessen vi har fått fra så mange ulike miljøer. Jeg er derfor veldig glad for at vi kan forlenge turneen neste år- og fortsette samtalene med enda flere. Jeg kan nesten ikke vente med å fortsette diskusjonene som har vært så meningsfulle for meg- og forhåpentligvis for mange andre.

Den gode samtalen
Publikum vil høre Obamas ærlige refleksjoner om de opplevelser, både private og offentlige, som har formet henne. Fra hennes oppvekst i Chicago, balansen mellom karrieren og rollen som mor, og hennes år boende på den mest kjente adressen i verden. Michelle Obama anses i dag som en av vår tids mest toneangivende kvinner- og som førstedame av USA, den første afroamerikaneren i denne rollen. Videre var hun med å gjøre Det hvite hus mer inkluderende og åpent, samtidig som hun har blitt en av verdens tydeligste stemmer for kvinner og barn i USA- og verden over.

“Min historie”
13. november var det verdenslansering av Obamas memoarer Min historie (Becoming). Boken har hatt stor suksess, og er allerede oversatt til 33 språk. Foruten å gå rett inn på førsteplassen til New York Times og med over 3,8 millioner kopier solgt bare i USA og Canada, ligger den på førsteplass i 11 land verden over. Mestselgende bok i USA i 2018.

Relaterte saker

Eventbilde: Loppemarked på Marienlyst skole 25. september
lørdag
10:00

Loppemarked på Marienlyst skole 25. september

Marienlyst skoles musikkorps arrangerer endelig nytt loppemarked.

Eventbilde: Avslutningskonsert med KORK
lørdag
20:00

Avslutningskonsert med KORK

KORK feirer 75 år, og årets avslutningskonsert byr på et bredt aldersspenn av norske musikere og komponister.

Eventbilde: MIRAGE Nattkino
lørdag
23:30

MIRAGE Nattkino

25. september, natt til søndag, viser MIRAGE nattkino for første gang på Vega Scene fra 23.30-03.00. La film og drømmer smelte sammen!