Arrangementet er fullført.

Mellom 16-19år? Gratis padletur med DNT Oslo hovedbilde
torsdag 
DNT Oslo og Omegn

Mellom 16-19år? Gratis padletur med DNT Oslo

Hvis du har padlet litt før og er mellom 16 og 19 år så har du en unik mulighet de neste dagene.

Alle dager fra lørdag 27 mars til Skjærtorsdag stiller DNT Oslo med erfarne turledere som tar deg med på en 1,5 til 2 timers deilig tur på vannet. Alle turene starter med Sørenga som utgangspunkt. Du bør sette av ca 3 timer fra aktiviteten begynner til det er ferdig.  Alle dagene har egen påmelding. Det er begrenset med plasser så man bør kjappe seg for å få plass.

NB! På grunn av gjeldende smittevernsregler fra Oslo kommune som foreløpig gjelder til og med 27. mars 2021, er det kun ungdom under 20 år som kan delta på disse turene. Det er også et krav at man har padlet før – enten i privat regi, eller gått på et introkurs.

Foto: Eivind Haugstad Kleiven

 

Relaterte saker

Eventbilde: Åpen dag hos EKT Husdyrpark – gratis inngang
fredag
10:00

Åpen dag hos EKT Husdyrpark – gratis inngang

Velkommen til ÅPEN DAG fredag 3.desember med gratis inngang hele dagen! Ponniridning for barn, tråtraktorer, en julekrybbe du kan gå inn i og et mini hesteshow. Åpent 10-17.

Eventbilde: Barneomvisninger på Nationaltheatret
lørdag
11:00

Barneomvisninger på Nationaltheatret

Bli med inn bak scenen og opplev hvordan teater blir til! Nesten som detektiver skal vi snike oss gjennom teatret, for å lære om og se teatret fra innsiden.

Eventbilde: Martemos teaterworkshop
lørdag
16:15

Martemos teaterworkshop

Martemos teater viser dere verden! Rollefigurer, musikk, afrikansk tromme, sang, dans og bevegelse inkluderes og utgjør en stor del av teaterworkshopen.