Søk i Aktiv i Oslo

Meditasjonskurs hovedbilde

Meditasjonskurs

 img_2092640x300

ENNEAD® metoden kan hjelpe mennesker til å forstå seg selv og hverandre på en enklere og mer produktiv måte.

Ennead-metoden bygger kort fortalt på forståelsen av at vi er født med 9 forskjellige bevegelsesmønstre, hvorav ett er dominerende. Hvilket bevegelsesmønster som er dominerende er fysisk bevisselig og sier mye om dine naturlige og automatiske reaksjons-, tanke-, og atferdsmønstre.

Det dominerende bevegelsesmønsteret har betydning hva som er din naturlige og medfødte adferd og hva som er ditt unike talent – hva du er naturlig god til å gjøre. Metoden utføres gjennom bevegelses-, meditasjons- og pusteteknikker som utføres gjennom 9 forskjellige og spesifikke kroppsposisjoner.

Er du nysgjerrig på hva ditt bevegelsesmønster er? Og hva det betyr for ditt unike talent og dine automatiske og naturlige reaksjons-og atfer dsmønstre? Vil du lære mer om deg selv og andre du er i relasjon med, så sett av helgen 1. til 3. november! Denne helgen vil du lære om de ni ulike posisjoner/innganger til meditasjonsformen Ennead.

Vi er ekstremt ulike som mennesker derfor trenger vi også ulike inngangsporter til å finne ro og balanse i livet. Enneadmetoden praktiseres gjennom å gjøre ulike meditasjons-, bevegelses- og pusteøvelser- med og uten musikk. Det er en leken og morsom måte å lære på!

Fredag 1 november: kl 17.00 til 20.00
Lørdag 2 november: kl 10.00 til 18.00
Søndag 3 november: kl 10.00 til 17.00

Les mer på www.ennead.no

Relaterte saker