Arrangementet er fullført.

Meditasjonskurs på Kunsthøgskolen i Oslo 3.-5. mai hovedbilde
torsdag 

Meditasjonskurs på Kunsthøgskolen i Oslo 3.-5. mai

Bli med på vårt meditasjonskurs 3-5 mai 2013 på Kunsthøgskolen i Oslo, og lær en ny og kraftfull måte å meditere på som er unikt tilpasset deg og den du er.

Meditasjon er bare meditasjon når det er en konsentrasjon mot å ikke vandre med tenkningen. Ennead metoden styrker dette i meditasjonen gjennom å være konsentrert om kroppens energi på ni forskjellige steder. Innenfor meditasjonsformen kan man endre kroppsposisjon opp til ni ganger.

Dette kurset er for absolutt ALLE; gamle, unge, ledere, ansatte, skuespillere, mor/far, ektefelle, samboere, partnere osv…. Vi er alle avhengige av en god relasjon til oss selv og andre uansett hva vi jobber med og hvilken livssituasjon vi er i. Det gir balanse og harmoni i livet og hjelper oss til å ta ut vårt potensiale.
En forutsetning for å respektere hverandre og skape gode og harmoniske relasjoner og forhold er å forstå hvor ulike vi er. Det finnes 9 ulike reaksjons-, atferds-, tanke- og bevegelsesmønster. Å Lære om de NI prinsipper for inspirasjon, fremgang og vekst, samt å bruke relasjons-, meditasjons-, puste- og bevegelsesøvelser gir deg økt forståelse og fysiske erfaringer ift hvor ulike vi er.

Kurset gjennomføres fredag ettermiddag 1700-2000 og lørdag og søndag kl 10-18.
Pris: 2200,- inkl lunsj lørdag og søndag.

Relaterte saker

Eventbilde: Digital Smak av Pinot Noir
torsdag
19:30

Digital Smak av Pinot Noir

Her ønskes det velkommen til en kveld med Merete Bø sine viner og Shaun Bartletts sanger. Direktesending hvor begge gjør det de er best på!

Eventbilde: Digital ølsmaking med Ølakademiet
fredag
20:00

Digital ølsmaking med Ølakademiet

Ølakademiet tar deg også med på en rundreise gjennom ulike ølstiler fra hele verden – fra de lyse og lette til de tunge og mørke.

Eventbilde: Sprudlende smaking – Digitalt vinkurs
fredag
20:00

Sprudlende smaking – Digitalt vinkurs

I løpet av ca 1,5 time får dere smake to spennende viner og lære hovedprinsippene for produksjon av musserende viner.