Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Meditasjonskurs på Kunsthøgskolen i Oslo 3.-5. mai hovedbilde
torsdag 

Meditasjonskurs på Kunsthøgskolen i Oslo 3.-5. mai

Bli med på vårt meditasjonskurs 3-5 mai 2013 på Kunsthøgskolen i Oslo, og lær en ny og kraftfull måte å meditere på som er unikt tilpasset deg og den du er.

Meditasjon er bare meditasjon når det er en konsentrasjon mot å ikke vandre med tenkningen. Ennead metoden styrker dette i meditasjonen gjennom å være konsentrert om kroppens energi på ni forskjellige steder. Innenfor meditasjonsformen kan man endre kroppsposisjon opp til ni ganger.

Dette kurset er for absolutt ALLE; gamle, unge, ledere, ansatte, skuespillere, mor/far, ektefelle, samboere, partnere osv…. Vi er alle avhengige av en god relasjon til oss selv og andre uansett hva vi jobber med og hvilken livssituasjon vi er i. Det gir balanse og harmoni i livet og hjelper oss til å ta ut vårt potensiale.
En forutsetning for å respektere hverandre og skape gode og harmoniske relasjoner og forhold er å forstå hvor ulike vi er. Det finnes 9 ulike reaksjons-, atferds-, tanke- og bevegelsesmønster. Å Lære om de NI prinsipper for inspirasjon, fremgang og vekst, samt å bruke relasjons-, meditasjons-, puste- og bevegelsesøvelser gir deg økt forståelse og fysiske erfaringer ift hvor ulike vi er.

Kurset gjennomføres fredag ettermiddag 1700-2000 og lørdag og søndag kl 10-18.
Pris: 2200,- inkl lunsj lørdag og søndag.

Relaterte saker

Eventbilde: OsLove – byhistorie for begynnere
onsdag

OsLove – byhistorie for begynnere

OsLove – byhistorie for begynnere- Få med deg historien bak dagens mangfoldige storby via app.

Eventbilde: Filmvisning og samtale i Kreftforeningens Vitensenter
lørdag
13:00

Filmvisning og samtale i Kreftforeningens Vitensenter

Vi viser den prisbelønte kortfilmen «Det ingen snakker om» produsert og regissert av Hansine Killingmoe Såstad. Hvorfor rammes så mange av senskader uten å være forberedt på det, og hvorfor blir det ikke pratet høyt nok om?

Eventbilde: Egil Drillo Olsen – Mine kamper
søndag
15:30

Egil Drillo Olsen – Mine kamper

Egil Drillo Olsen er i vinden for tiden – nå har du sjansen til å møte ham på Hadeland Glassverk. I samtale med forfatter Alfred Fidjestøl får du høre om Egils liv og enestående karriere.