Arrangementet er fullført.

Meditasjonskurs på Kunsthøgskolen i Oslo 3.-5. mai hovedbilde
torsdag 

Meditasjonskurs på Kunsthøgskolen i Oslo 3.-5. mai

Bli med på vårt meditasjonskurs 3-5 mai 2013 på Kunsthøgskolen i Oslo, og lær en ny og kraftfull måte å meditere på som er unikt tilpasset deg og den du er.

Meditasjon er bare meditasjon når det er en konsentrasjon mot å ikke vandre med tenkningen. Ennead metoden styrker dette i meditasjonen gjennom å være konsentrert om kroppens energi på ni forskjellige steder. Innenfor meditasjonsformen kan man endre kroppsposisjon opp til ni ganger.

Dette kurset er for absolutt ALLE; gamle, unge, ledere, ansatte, skuespillere, mor/far, ektefelle, samboere, partnere osv…. Vi er alle avhengige av en god relasjon til oss selv og andre uansett hva vi jobber med og hvilken livssituasjon vi er i. Det gir balanse og harmoni i livet og hjelper oss til å ta ut vårt potensiale.
En forutsetning for å respektere hverandre og skape gode og harmoniske relasjoner og forhold er å forstå hvor ulike vi er. Det finnes 9 ulike reaksjons-, atferds-, tanke- og bevegelsesmønster. Å Lære om de NI prinsipper for inspirasjon, fremgang og vekst, samt å bruke relasjons-, meditasjons-, puste- og bevegelsesøvelser gir deg økt forståelse og fysiske erfaringer ift hvor ulike vi er.

Kurset gjennomføres fredag ettermiddag 1700-2000 og lørdag og søndag kl 10-18.
Pris: 2200,- inkl lunsj lørdag og søndag.

Relaterte saker

Eventbilde: Boblende middag
fredag
17:00

Boblende middag

Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner. I løpet av to til tre timer får man en innføring i musserende vin og lager forskjellige småretter.

Eventbilde: Samtale med Joachim Trier
tirsdag
19:00

Samtale med Joachim Trier

Oslo er sentralt i Triers filmer visuelt, tematisk og eksistensielt. Vi tar et dypdykk i hans Oslo-univers og kommer tettere byen vår sett gjennom Triers øyne.

Eventbilde: Helgeworkshop med 6-8 åringer
lørdag
16:15

Helgeworkshop med 6-8 åringer

Hit inviteres 6-10 åringer som vil være med på å skape, danse, synge, oppleve magi, action, fordype seg noe teaterfaglig, utfordre og bli utfordret og samtidig ha det gøy.