Søk i Aktiv i Oslo

Meditasjonskurs på Kunsthøgskolen i Oslo 3.-5. mai hovedbilde

Meditasjonskurs på Kunsthøgskolen i Oslo 3.-5. mai

Bli med på vårt meditasjonskurs 3-5 mai 2013 på Kunsthøgskolen i Oslo, og lær en ny og kraftfull måte å meditere på som er unikt tilpasset deg og den du er.

Meditasjon er bare meditasjon når det er en konsentrasjon mot å ikke vandre med tenkningen. Ennead metoden styrker dette i meditasjonen gjennom å være konsentrert om kroppens energi på ni forskjellige steder. Innenfor meditasjonsformen kan man endre kroppsposisjon opp til ni ganger.

Dette kurset er for absolutt ALLE; gamle, unge, ledere, ansatte, skuespillere, mor/far, ektefelle, samboere, partnere osv…. Vi er alle avhengige av en god relasjon til oss selv og andre uansett hva vi jobber med og hvilken livssituasjon vi er i. Det gir balanse og harmoni i livet og hjelper oss til å ta ut vårt potensiale.
En forutsetning for å respektere hverandre og skape gode og harmoniske relasjoner og forhold er å forstå hvor ulike vi er. Det finnes 9 ulike reaksjons-, atferds-, tanke- og bevegelsesmønster. Å Lære om de NI prinsipper for inspirasjon, fremgang og vekst, samt å bruke relasjons-, meditasjons-, puste- og bevegelsesøvelser gir deg økt forståelse og fysiske erfaringer ift hvor ulike vi er.

Kurset gjennomføres fredag ettermiddag 1700-2000 og lørdag og søndag kl 10-18.
Pris: 2200,- inkl lunsj lørdag og søndag.

Relaterte saker

Eventbilde: Pizzakurs på Kulinarisk Akademi
fredag
17:00

Pizzakurs på Kulinarisk Akademi

God pizza handler om den perfekte deigen, riktig teknikk og gode råvarer. Kokkene på Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan du kan lage den optimale pizzaen.

Eventbilde: Guidet ølsmaking med ølsommelier eller sertifisert ølguide
lørdag
00:00

Guidet ølsmaking med ølsommelier eller sertifisert ølguide

Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.

Eventbilde: Omvisning: Sagenevandring
lørdag
14:00

Omvisning: Sagenevandring

Omvisningen «To fabrikker – tusen liv» gir deg kunnskap om hverdagsliv, fabrikker og arbeidsliv og et innblikk i et unikt industriområde.