Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Meditasjon og foredrag om ‘Buddhisme i vår tid’ på Litteraturhuset hovedbilde
torsdag 

Meditasjon og foredrag om ‘Buddhisme i vår tid’ på Litteraturhuset

På denne spesielle begivenheten vil den internasjonalt anerkjente buddhistiske lærerinnen Gen-la Kelsang Dekyong guide en meditasjon og holde et foredrag om boken ‘Modern Buddhism’ – en vei til medfølelse og visdom av Geshe Kelsang Gyatso.

Gen-la Dekyong har praktisert buddhisme i over tretti år og er en svært erfaren buddhistisk lærer som har undervist ved mange forskjellige sentre internasjonalt og kommer nå til Norge for første gang!

Foredraget handler om hvordan vi kan – ved å utvikle indre fred, medfølelse og visdom – finne nye løsninger på våre problemer, forbedre våre forhold til andre og finne mer lykke og mening i livet.

Undervisning på engelsk.

Lokale: Wergeland rom, Litteraturhuset, Oslo (dørene åpner 17:15).

Pris: Gratis for honnør / studenter, ellers kr. 50,-.

Relaterte saker

Eventbilde: Bokbad og kulturkveld i Kreftforeningens Vitensenter med Edvard Hoem og Ine Hoem
mandag
17:00

Bokbad og kulturkveld i Kreftforeningens Vitensenter med Edvard Hoem og Ine Hoem

Velkommen til kulturkveld og et spennende møte med Edvard Hoem, som er en av våre aller fremste forfattere i dag. Hans datter, musikeren Ida Hoem, setter den riktige stemningen med sine fengende melodier og tekster som forteller triste, fine og nye historier.

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Sommerens perler
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Sommerens perler

Denne kvelden får du smake vin som passer perfekt til sommermaten. Vi smaker på ulike typer vin, fra de lette hvite til fyldige røde som står godt til kjøttet fra grillen.

Eventbilde: To generasjoner – kokkekurs
lørdag
11:00

To generasjoner – kokkekurs

To generasjoner er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.