Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Matstreif : For deg som er opptatt av norsk mat- og drikke hovedbilde
fredag 

Matstreif : For deg som er opptatt av norsk mat- og drikke

matstreif

Førstkommende helg er det duket for det Matstreif. Dette er stedet å være for deg som er opptatt av norsk mat- og drikkekultur. Du vil få mulighet til å smake på noe av det beste Norge har å by på hos flere hundre matboder, samt delta på andre aktiviteter som blant annet kurs og konkurranser.Åpningstider:


Fredag 12.00-20.00


Lørdag 10.00-18.00(Norsk Street Food – Søndag 12.00-17.00. NB! Kun på Aker Brygge og Tjuvholmen!)


Les mer om Matstreif her på deres facebookside >>


På lørdag 12. september kan du følge spennende konkurranser under Matstreif på Rådhusplassen.


 

Young Sommelier 2015

Young sommelier 
Apéritifs program starter kl 14.00 på hovedscenen på Rådhusplassen under Matstreif med en helt unik konkurranse hvor unge ansatte i restaurantbransjen demonstrerer sine kunnskaper om norske drikkevarer. Tre finalister har kvalifisert seg gjennom en semifinale tidligere i uka. I finalen under Matstreif skal de kjempe om den gjeve tittelen Young Sommelier 2015. 

Norges beste øl
Kårer det beste nye ølet

Kl. 15.00 er det klart på hovedscenen på Rådhusplassen under Matstreif for kåring av Årets Øl, et samarbeid mellom Ølakademiet, Ølportalen, Norbrygg og Apéritif. Kreativiteten i norsk bryggeriverden blomstrer og antall nylanseringer øker år for år. I årets konkurranse deltar 56 øl fra bryggerier over hele landet. En jury bestående av fagfolk innen både design, markedsføring og ølkunnskap har smakt og spyttet, studert og diskutert.
 

NM amatørkokk2
NM Amatørkokk

Kl 16.30 går startskuddet hovedscenen på Rådhusplassen under Matstreif for NM for amatørkokk hvor Helle Øder Valebrokk, nummer to i NM i 2009, møter Randi Strand. Begge har kvalifisert seg med sin respektive torskerett som de skal lage foran publikum på 30 minutter.

Relaterte saker

Eventbilde: Afterwork @ Brød & Sirkus
fredag
16:00

Afterwork @ Brød & Sirkus

Ta med hele gjengen etter jobb og spark helgen i gang! Elleville priser på absolutt ALT, gratis popcorn på bordet, samt godlåter og god stemning.

Eventbilde: The kontor – En improvisert sit-com om ditt kontorfellesskap
fredag
19:00

The kontor – En improvisert sit-com om ditt kontorfellesskap

En improvisert sit-com om ditt kontorfellesskap. Ta med hele jobben og legg fredagspilsen til Det Andre Teatret!

Eventbilde: Champagnelunsj på Bølgen & Moi Gimle
lørdag
13:00

Champagnelunsj på Bølgen & Moi Gimle

Champagnelunsj på Bølgen & Moi Gimle er noe som må oppleves! Det legendariske konseptet forsetter å utvikle seg med en splitter ny delemeny og bobler i glasset. Våre DJs sørger for herlig stemning!