Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Matstreif : For deg som er opptatt av norsk mat- og drikke hovedbilde
fredag 

Matstreif : For deg som er opptatt av norsk mat- og drikke

matstreif

Førstkommende helg er det duket for det Matstreif. Dette er stedet å være for deg som er opptatt av norsk mat- og drikkekultur. Du vil få mulighet til å smake på noe av det beste Norge har å by på hos flere hundre matboder, samt delta på andre aktiviteter som blant annet kurs og konkurranser.Åpningstider:


Fredag 12.00-20.00


Lørdag 10.00-18.00(Norsk Street Food – Søndag 12.00-17.00. NB! Kun på Aker Brygge og Tjuvholmen!)


Les mer om Matstreif her på deres facebookside >>


På lørdag 12. september kan du følge spennende konkurranser under Matstreif på Rådhusplassen.


 

Young Sommelier 2015

Young sommelier 
Apéritifs program starter kl 14.00 på hovedscenen på Rådhusplassen under Matstreif med en helt unik konkurranse hvor unge ansatte i restaurantbransjen demonstrerer sine kunnskaper om norske drikkevarer. Tre finalister har kvalifisert seg gjennom en semifinale tidligere i uka. I finalen under Matstreif skal de kjempe om den gjeve tittelen Young Sommelier 2015. 

Norges beste øl
Kårer det beste nye ølet

Kl. 15.00 er det klart på hovedscenen på Rådhusplassen under Matstreif for kåring av Årets Øl, et samarbeid mellom Ølakademiet, Ølportalen, Norbrygg og Apéritif. Kreativiteten i norsk bryggeriverden blomstrer og antall nylanseringer øker år for år. I årets konkurranse deltar 56 øl fra bryggerier over hele landet. En jury bestående av fagfolk innen både design, markedsføring og ølkunnskap har smakt og spyttet, studert og diskutert.
 

NM amatørkokk2
NM Amatørkokk

Kl 16.30 går startskuddet hovedscenen på Rådhusplassen under Matstreif for NM for amatørkokk hvor Helle Øder Valebrokk, nummer to i NM i 2009, møter Randi Strand. Begge har kvalifisert seg med sin respektive torskerett som de skal lage foran publikum på 30 minutter.

Relaterte saker

Eventbilde: Vegetar verden rundt
onsdag
17:00

Vegetar verden rundt

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Sammen med kokker fra Kulinarisk Akademi lager man mettende retter og dere får tips til alternative næringskilder.

Eventbilde: Bli en mesterkokk med Jonatan!
onsdag
17:00

Bli en mesterkokk med Jonatan!

Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.

Eventbilde: 5 retters-Kanonaften!
onsdag
18:00

5 retters-Kanonaften!

Gamlebyen Mat & Drikke lager en 5 retters-kanonmeny med tilhørende drikke, med eller uten alkohol.