Arrangementet er fullført.

Matkurs: Skjell og skalldyr hovedbilde
torsdag 

Matkurs: Skjell og skalldyr

Kamskjell. Foto: Erik F. Brandsborg

Lær å lage skjell- og skalldyrretter med det riktige tilbehøret på Tjuvholmen Sjømagasin.

Vinteren er den perfekte tiden for skjell og skalldyr, og når vannet er ekstra kaldt hevder den norske sjømaten seg i verdensklasse. Til denne kvelden velger vi et godt utvalg fra det norske farvann, og tilbereder sortene på ulike måter og med spennende og varierende tilbehør.

Vi ønsker at du setter av ca 4 timer denne kvelden, hvor vi kan ha gleden av å lede deg inn i skalldyrenes verden. Vi vil sammen gå gjennom sortene fra helt rå til kokt og grillet tilstand, samt tilberede passende tilbehør til hver rett. Etter dette kurset kan du kalle deg en skalldyrmester!

Dato:

*  Fredag 20. januar (fullt, men mulig å stå på venteliste)
*  Fredag 10. februar (fullt, men mulig å stå på venteliste)
*  Fredag 16. mars

Kurset varer fra kl 18.00 – 22.00.

Pris pr deltager er kr 1850 (inkl. alt). 

Les mer om matkurset på Tjuvholmen Sjømagasin >>

Relaterte saker

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner

Julens etterdønninger: sterke og søte viner. Denne kvelden kan du lære mer om og smake på alt fra portvin til Banyuls.

Eventbilde: Kurs i street food
lørdag
13:00

Kurs i street food

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.