Søk i Aktiv i Oslo

Matkurs: Skjell og skalldyr hovedbilde

Matkurs: Skjell og skalldyr

Kamskjell. Foto: Erik F. Brandsborg

Lær å lage skjell- og skalldyrretter med det riktige tilbehøret på Tjuvholmen Sjømagasin.

Vinteren er den perfekte tiden for skjell og skalldyr, og når vannet er ekstra kaldt hevder den norske sjømaten seg i verdensklasse. Til denne kvelden velger vi et godt utvalg fra det norske farvann, og tilbereder sortene på ulike måter og med spennende og varierende tilbehør.

Vi ønsker at du setter av ca 4 timer denne kvelden, hvor vi kan ha gleden av å lede deg inn i skalldyrenes verden. Vi vil sammen gå gjennom sortene fra helt rå til kokt og grillet tilstand, samt tilberede passende tilbehør til hver rett. Etter dette kurset kan du kalle deg en skalldyrmester!

Dato:

*  Fredag 20. januar (fullt, men mulig å stå på venteliste)
*  Fredag 10. februar (fullt, men mulig å stå på venteliste)
*  Fredag 16. mars

Kurset varer fra kl 18.00 – 22.00.

Pris pr deltager er kr 1850 (inkl. alt). 

Les mer om matkurset på Tjuvholmen Sjømagasin >>

Relaterte saker

Eventbilde: «Kreftoverlevelse på nye måter» – Presentasjon av forskningsfunn og samtale
tirsdag
16:30

«Kreftoverlevelse på nye måter» – Presentasjon av forskningsfunn og samtale

Forfatterne av «Kreftoverlevelse på nye måter» presenterer sine funn, etterfulgt av en sofasamtale hvor spørsmålene diskuteres videre.

Eventbilde: Kveldsåpent Nobels Fredssenter
onsdag
17:00

Kveldsåpent Nobels Fredssenter

Velkommen til kveldsåpent museum hver onsdag. Arrangementer og omvisninger er inkludert i billetten!

Eventbilde: Opplev Vigelandsparken med guide!
onsdag
18:00

Opplev Vigelandsparken med guide!

Vel verdt et besøk, selv om man har vært der mange ganger før, for med en guide som forteller om både kjente og ukjente sider ved kunstnerens liv og arbeider, får man en helt annen opplevelse av det hele.