Arrangementet er fullført.

Matkurs: Skjell og skalldyr hovedbilde
torsdag 

Matkurs: Skjell og skalldyr

Kamskjell. Foto: Erik F. Brandsborg

Lær å lage skjell- og skalldyrretter med det riktige tilbehøret på Tjuvholmen Sjømagasin.

Vinteren er den perfekte tiden for skjell og skalldyr, og når vannet er ekstra kaldt hevder den norske sjømaten seg i verdensklasse. Til denne kvelden velger vi et godt utvalg fra det norske farvann, og tilbereder sortene på ulike måter og med spennende og varierende tilbehør.

Vi ønsker at du setter av ca 4 timer denne kvelden, hvor vi kan ha gleden av å lede deg inn i skalldyrenes verden. Vi vil sammen gå gjennom sortene fra helt rå til kokt og grillet tilstand, samt tilberede passende tilbehør til hver rett. Etter dette kurset kan du kalle deg en skalldyrmester!

Dato:

*  Fredag 20. januar (fullt, men mulig å stå på venteliste)
*  Fredag 10. februar (fullt, men mulig å stå på venteliste)
*  Fredag 16. mars

Kurset varer fra kl 18.00 – 22.00.

Pris pr deltager er kr 1850 (inkl. alt). 

Les mer om matkurset på Tjuvholmen Sjømagasin >>