Arrangementet er fullført.
Pizza og pasta har gått inn i det norske kostholdet som like kjære og kjente retter som kjøttkaker og fårikål. Men det italienske kjøkkenet er så mye mer. Råvarenes egen karakter og smak er det mest vesentlige i italiensk matlaging. Ofte med få ingredienser som hver og en har like stor betydning for sluttresultatet.
En pizza blir ikke bedre av å ‘lesse’ på med topping hvis ikke tomatsausen er god – derfor bruker vi denne kvelden til å lære deg enkle, italienske klassikere.
Dette kurset bør du ikke gå glipp av om du er glad i det italienske kjøkkenet.
Kveldens program består blant annet av å lage sin egen pizza fra bunnen av. Du får også lære å lage fersk pasta. Og ikke minst får du innblikk i metoden for å lage en perfekt risotto. Like viktig er at du får hemmeligheten bak den ultimate tomatsaus.
Og selvfølgelig lærer du deg å lage den eventyrlige avslutningen på ethvert italiensk måltid, nemlig tiramisu.
Etter endt arbeidsøkt nyter du kveldens retter sammen med læremestrene og selvfølgelig serveres det kun Italiensk vin denne kvelden.
Kurset holdes
17. september
18. september
15. okotber
16. oktober
Nå er det standup på Vesper Bar her lørdag. Gratis inngang!
Et deltagende kokkekurs hvor du både lærer å lage rettene, samt prinsipper om den voksende street food-trenden.
Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.