Arrangementet er fullført.
Kurset starter med en demonstrasjon og teoretiske prinsipper fra det Asiatiskekjøkken. Deltakerne blir veiledet gjennom kveldens meny som er bløte våruller, kald nudelsalat, retter inspirert av asiatisk smaker samt ulike sauser og dipper som passer til.
Deltakerne får lage alle rettene og smaker underveis i kurset.
Kurset har en samlet varighet på ca 3 timer
Kursavgiften dekker følgende:
Råvarene under kurset
Deltagende matkurs (ca 3 timer)
Oppskriftshefte
Forkle til å ta med hjem
Utstyr under kurset
Foredragsholdere
Dippingsauser til å ta med hjem
Tid fra kl. 17.00 – 20.00
God pizza handler om den perfekte deigen, riktig teknikk og gode råvarer. Kokkene på Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan du kan lage den optimale pizzaen.
Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.
Omvisningen «To fabrikker – tusen liv» gir deg kunnskap om hverdagsliv, fabrikker og arbeidsliv og et innblikk i et unikt industriområde.