Arrangementet er fullført.
Kurset starter med en demonstrasjon og teoretiske prinsipper fra det Asiatiskekjøkken. Deltakerne blir veiledet gjennom kveldens meny som er bløte våruller, kald nudelsalat, retter inspirert av asiatisk smaker samt ulike sauser og dipper som passer til.
Deltakerne får lage alle rettene og smaker underveis i kurset.
Kurset har en samlet varighet på ca 3 timer
Kursavgiften dekker følgende:
Råvarene under kurset
Deltagende matkurs (ca 3 timer)
Oppskriftshefte
Forkle til å ta med hjem
Utstyr under kurset
Foredragsholdere
Dippingsauser til å ta med hjem
Tid fra kl. 17.00 – 20.00
Bli med på en trilletur gjennom Oslos paradegate, forbi landets viktigste makt- og symbolbygg, og hør om arkitekturen og historien til bygningene og byrommene.
Vel verdt et besøk, selv om man har vært der mange ganger før, for med en guide som forteller om både kjente og ukjente sider ved kunstnerens liv og arbeider, får man en helt annen opplevelse av det hele.
Park 29 restaurant og Villbrygg, kjent for sine nyskapende og alkoholfrie drikker, inviterer til en unik middagsopplevelse hvor hver rett er nøye utvalgt for å komplementere Villbryggs forfriskende smaker.