Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Mathallens vinklubb: Verdens musserende viner hovedbilde
mandag 
17:00

Mathallens vinklubb: Verdens musserende viner

ntso

Markedet har aldri hatt så mye musserende å by på som nå. Men hvordan vet man hva som er hva? Og ikke minst: hva som er bra?

De lærer deg å navigere i jungelen av musserende viner.
Lær å smake forskjell på Cava, Crémant, Prosecco og Champagne.

Her smaker du 4 ulike typer musserende, alle med ulikt opphav og druekomposisjon.

De går igjennom de ulike metodene som brukes for å fremstille bobler i en flaske, og du vil lære hvordan man skiller disse fra hverandre gjennom bl.a. munnfølelse og aromaer i vinen.

Denne kvelden er det Kulinarisk Akademi som står for opplegget, og kurset blir også holdt i deres lokaler på mesaninen i Mathallen. Kulinarisk Akademi er et kompetansesenter for mat og drikke. De har noen av landets fremste kokker og vinkelnere, alle med et lidenskapelig forhold til smak.

Tidspunkt: Kl. 17.00 – 18:30

Sted: Kulinarisk Akademi sine lokaler i Mathallen

Maks antall: 40 personer

Pris: Kr. 595,- per pers

Kursavgiften dekker følgende:

Smaking av 4 ulike viner
Smaksark til notater
Vinkelner /foredragsholder
Det serveres ikke mat på dette kurset

Her kan du melde deg på. 

Relaterte saker

Eventbilde: OsLove – byhistorie for begynnere
torsdag

OsLove – byhistorie for begynnere

OsLove – byhistorie for begynnere- Få med deg historien bak dagens mangfoldige storby via app.

Eventbilde: Bokbad og kulturkveld i Kreftforeningens Vitensenter med Edvard Hoem og Ine Hoem
mandag
17:00

Bokbad og kulturkveld i Kreftforeningens Vitensenter med Edvard Hoem og Ine Hoem

Velkommen til kulturkveld og et spennende møte med Edvard Hoem, som er en av våre aller fremste forfattere i dag. Hans datter, musikeren Ida Hoem, setter den riktige stemningen med sine fengende melodier og tekster som forteller triste, fine og nye historier.

Eventbilde: Mat og vin i kombinasjon
fredag
17:00

Mat og vin i kombinasjon

Denne kvelden vil du lære om mat og vin i kombinasjon. Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere.