Arrangementet er fullført.
Markedet har aldri hatt så mye musserende å by på som nå. Men hvordan vet man hva som er hva? Og ikke minst: hva som er bra?
De lærer deg å navigere i jungelen av musserende viner.
Lær å smake forskjell på Cava, Crémant, Prosecco og Champagne.
Her smaker du 4 ulike typer musserende, alle med ulikt opphav og druekomposisjon.
De går igjennom de ulike metodene som brukes for å fremstille bobler i en flaske, og du vil lære hvordan man skiller disse fra hverandre gjennom bl.a. munnfølelse og aromaer i vinen.
Denne kvelden er det Kulinarisk Akademi som står for opplegget, og kurset blir også holdt i deres lokaler på mesaninen i Mathallen. Kulinarisk Akademi er et kompetansesenter for mat og drikke. De har noen av landets fremste kokker og vinkelnere, alle med et lidenskapelig forhold til smak.
Tidspunkt: Kl. 17.00 – 18:30
Sted: Kulinarisk Akademi sine lokaler i Mathallen
Maks antall: 40 personer
Pris: Kr. 595,- per pers
Kursavgiften dekker følgende:
Smaking av 4 ulike viner
Smaksark til notater
Vinkelner /foredragsholder
Det serveres ikke mat på dette kurset
God pizza handler om den perfekte deigen, riktig teknikk og gode råvarer. Kokkene på Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan du kan lage den optimale pizzaen.
Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.
Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.