Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Mathallens vinklubb: Sensommerfavoritter hovedbilde
torsdag 
18:00
Mathallen

Mathallens vinklubb: Sensommerfavoritter

Sommermånedene er kanskje over for denne gang, men det kan fortsatt dukke opp noen varme kvelder utover september. Denne kvelden får man en gjennomgang av noen gode sensommer-favoritter fra Italia, Frankrike og Tyskland.

Om kveldens foredragsholder:
Lars Helliessen er grunnlegger av Gaia Wine & Spirits, landets mest kjente importør av italiensk kvalitetsvin. Han har også bak seg et mangeårig virke fra Norges og Oslos restaurantverden; gjennom nitti-tallet er han kanskje mest kjent for å ha bygget opp Dr. Kneipps Vinbar på Grünerløkka, Oslos, og landets, første “virkelige” vinbar, med et unikt utvalg på glass (pre-coravin!), og stort mangfold av italiensk nisjevin. I 1997 etablerte han vinimportselskapet Gaia for å vise nordmenn det beste fra Italia, og i over tyve år vært sterkt delaktig i å bygge opp den unike posisjon italiensk vin har i Norge i dag. Gjennom sitt virke som restauratør, vinimportør og foredragsholder har han nå i nær en mannsalder gledet kresne norske ganer over hele landet. Lars er også utdannet historiker (antikken) med årelange studier i historie, klassisk arkeologi og religionshistorie ved Universitetene i Oslo og Bergen bak seg, samt flere studie-opphold ved det Norske Instituttet i Roma. Lars underviser i 2020 i italiensk vin ved NSU i Oslo og Trondheim.

Om Mathallens vinklubb:
Mathallens vinklubb er en åpen, gratis medlemsklubb for alle som er glad i vin og som ønsker en sosial møteplass der man kan smake, lære og ha det hyggelig sammen. Det kreves ingen forkunnskaper og det er ingen møteplikt.

Du må være over 18 år. Bli medlem ved å sende en e-post til vinklubben@mathallen.no

Relaterte saker

Eventbilde: Livemusikk i Vulkangata
fredag
17:00

Livemusikk i Vulkangata

Denne sommeren blir det livemusikk rett utenfor Mathallen hver helg. Det er gratis for alle og det blir garantert god stemning!

Eventbilde: Melafestivalen
fredag
17:00

Melafestivalen

Mela arrangeres 12.-14. august på Rådhusplassen med fri entré, og med artister og mat for enhver smak.

Eventbilde: Super-Geirs Superbingo på Brød & Sirkus
fredag
19:00

Super-Geirs Superbingo på Brød & Sirkus

Gladstemning og høyt allsangspotensiale!