Arrangementet er fullført.

En verden av musserende viner hovedbilde
tirsdag 
19:00

En verden av musserende viner

ntso

EN VERDEN AV MUSSERENDE VINER

Denne kvelden smaker de seg gjennom de vanligste stilene av musserende vin og lærer den viktigste teorien bak. De ser på ulike produksjonsteknikker, druesorter og opprinnelsessted. De tar for seg klassiske ord og uttrykk relatert til musserende vin og lærer hvorfor vinene dufter og smaker som de gjør.

De fleste har sikkert også hørt uttrykket «Champagne passer til alt», og denne kvelden skal de finne ut om dette egentlig stemmer.

Det smakes og sammenliknes fem ulike musserende viner typisk for sin stil: Prosecco, Australsk musserende vin, Cava, Crémant og Champagne.

Om foreleser: Heidi Iren Hansen

Heidi er utdannet kokk og vinkelner og innehar Diploma in wine and spirits fra Wine and Spirit Education Trust. Hun har blant annet jobbet som restaurantsjef på Hotell Refsnes Gods og sommelier på Norske Selskab og jobber nå som vinansvarlig på Kulinarisk Akademi. Der har hun ansvar for gjennomføring av vinkelnerutdannelse og WSET-kursene, samt vinkurs for profesjonelle og privatpersoner. Heidi har også konkurrert som sommelier og har en andreplass fra NM og tredjeplass fra Nordisk mesterskap for sommelierer.

Tid: Kl. 19-21

Sted: Matsalen ( mesaninen i Mathallen )

Pris: Kr. 450,-

Her kan du melde deg på.

 

Relaterte saker

Eventbilde: Live digitalt vinkurs: Chardonnay
lørdag
20:00

Live digitalt vinkurs: Chardonnay

Vinkurs hjem i stua! I løpet av ca 1,5 time vil du få en god teoretisk innføring og smake to spennende viner.

Eventbilde: Sprudlende smaking – Digitalt vinkurs
fredag
20:00

Sprudlende smaking – Digitalt vinkurs

I løpet av ca 1,5 time får dere smake to spennende viner og lære hovedprinsippene for produksjon av musserende viner.