Arrangementet er fullført.
EN VERDEN AV MUSSERENDE VINER
Denne kvelden smaker de seg gjennom de vanligste stilene av musserende vin og lærer den viktigste teorien bak. De ser på ulike produksjonsteknikker, druesorter og opprinnelsessted. De tar for seg klassiske ord og uttrykk relatert til musserende vin og lærer hvorfor vinene dufter og smaker som de gjør.
De fleste har sikkert også hørt uttrykket “Champagne passer til alt”, og denne kvelden skal de finne ut om dette egentlig stemmer.
Det smakes og sammenliknes fem ulike musserende viner typisk for sin stil: Prosecco, Australsk musserende vin, Cava, Crémant og Champagne.
Om foreleser: Heidi Iren Hansen
Heidi er utdannet kokk og vinkelner og innehar Diploma in wine and spirits fra Wine and Spirit Education Trust. Hun har blant annet jobbet som restaurantsjef på Hotell Refsnes Gods og sommelier på Norske Selskab og jobber nå som vinansvarlig på Kulinarisk Akademi. Der har hun ansvar for gjennomføring av vinkelnerutdannelse og WSET-kursene, samt vinkurs for profesjonelle og privatpersoner. Heidi har også konkurrert som sommelier og har en andreplass fra NM og tredjeplass fra Nordisk mesterskap for sommelierer.
Tid: Kl. 19-21
Sted: Matsalen ( mesaninen i Mathallen )
Pris: Kr. 450,-
Forfatterne av «Kreftoverlevelse på nye måter» presenterer sine funn, etterfulgt av en sofasamtale hvor spørsmålene diskuteres videre.
Velkommen til kveldsåpent museum hver onsdag. Arrangementer og omvisninger er inkludert i billetten!
Vel verdt et besøk, selv om man har vært der mange ganger før, for med en guide som forteller om både kjente og ukjente sider ved kunstnerens liv og arbeider, får man en helt annen opplevelse av det hele.