Arrangementet er fullført.
I tradisjonen tro skal vi ha juleøl til rettene vi spiser i julehøytiden. I år er det rekordmange bryggerier i Norge og det forventes ca. 80 norske juleøl på markedet, både innenfor pol- og butikkutvalget.
Bli med på juleølsmaking og få tipsene om hvilket juleøl du skal velge i år til julens mange retter . Her smakes det på de 8 beste juleølene og lærer litt om det edle brygg. Du får også oppleve de gode historiene om juleølet, dets historie og tradisjon i Norge.
Smakingen guides av Ølakademiet som lover gode historier og stemning.
Her ønsker de hjertelig velkommen til en hyggelig aften i juleølets tegn!
Dato: Lørdag 22. november
Tidspunkt: Kl. 15-17.
I dette foredraget tar Øystein Ustvedt for seg Gonzalez-Torres’ karakteristiske bruk av vanlige, hverdagslige objekter, ofte knyttet til tap og sorgarbeid, og om hvordan omgivelsene og betrakteren trekkes inn som aktive aktører i flere av hans verker.
Bli med på en nydelig førjulshelg med supergod mat, kokkekurs, foredrag, aktiviteter, julegaver, nyheter, smaksprøver, bærekraftige bedrifter, julestemning og fantastiske mennesker!
Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.