Arrangementet er fullført.

Mathallens ølklubb: Juleølsmaking hovedbilde
lørdag 

Mathallens ølklubb: Juleølsmaking

468_2014_10_01_143959

Mathallen Oslo – Lørdag 22. november 2014

I tradisjonen tro skal vi ha juleøl til rettene vi spiser i julehøytiden. I år er det rekordmange bryggerier i Norge og det forventes ca. 80 norske juleøl på markedet, både innenfor pol- og butikkutvalget.

Bli med på juleølsmaking og få tipsene om hvilket juleøl du skal velge i år til julens mange retter . Her smakes det på de 8 beste juleølene og lærer litt om det edle brygg. Du får også oppleve de gode historiene om juleølet, dets historie og tradisjon i Norge.

Smakingen guides av Ølakademiet som lover gode historier og stemning.

Her ønsker de hjertelig velkommen til en hyggelig aften i juleølets tegn!

Dato: Lørdag 22. november

Tidspunkt: Kl. 15-17.

Her kan du melde deg på.

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs – Franske smaker
tirsdag
17:00

Kurs – Franske smaker

På dette kurset jobber dere med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat – som bla. bouillabaisse, ørret meunière, andeconfit og crêpes suzette. 

Eventbilde: Kurs – Biff og bayer
fredag
17:00

Kurs – Biff og bayer

Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. 

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner

Julens etterdønninger: sterke og søte viner. Denne kvelden kan du lære mer om og smake på alt fra portvin til Banyuls.