Arrangementet er fullført.

Mathallen fyller fem år! hovedbilde
torsdag 
Mathallen

Mathallen fyller fem år!

 

12. oktober fyller Mathallen 5 år, og dette feirer vi med en aldri så liten bursdagsfestival. Og ALLE er invitert! Det hele braker løs torsdag 12. oktober og vi holder det gående til og med søndag 15. oktober, da vi avslutter det hele med bursdagskake på Torget. Det blir en bursdagsmarkering verdig en 5-åring!

PROGRAM 12.-15. okt:

Torsdag: VM i lutefisk:  Les mer her >>
Fredag: Eggets dag: Vi markerer eggets dag med brunsj, lynkurs, boksignering med Christopher Sjuve og Chefs Table med Kulinarisk Akademi: Les mer her >>
Lørdag: Mathallens supersmaker. Er du en supersmaker? Konkurranse åpen for alle: Les mer her >>
Søndag: Bursdagsfrokost og kakefest 09.00-13.00.

Les mer her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Mat*Larm 2021
torsdag

Mat*Larm 2021

Mat*Larm er en matfestival i Oslo som ønsker å rette fokus på historien bak maten, møtet mellom bonde og kokk, og skape kreative og unike matopplevelser som overrasker deg som gjest.

Eventbilde: Grand Opening av La Fable 24. september 2021 
fredag

Grand Opening av La Fable 24. september 2021 

Rydd plass i kalenderen. Paris har ankommet Oslo! La Fable tatt den parisiske brasserie-atmosfæren til byen og det kokkeleres til perfeksjon på kjøkkenet med parisisk kjøkkensjef i spissen. Definitivt byens beste bar- og brasserie-nyhet.

Eventbilde: Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!
fredag
19:00

Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.