FORSMAK 2012 – en forsmak på hva du kan forvente deg på Mathallen på Vulkan i Oslo når den offisielt åpner i oktober.
Mat- og drikkefestivalen Forsmak avvikles i Mathallen fra 02 – 03.mars. Festivalen er gratis og midt i hjertet av Oslo.
På Forsmak møter man aktørene i Mathallen Oslo, Bondens Marked, Hanen og et stort utvalg produsenter og matentusiaster. Det blir kurs, debatter, foredrag og seminarer med eksisterende og kommende kokkestjerner.
Mathallen Vulkan dekker på til FAMILIEFROKOST på festivalen lørdag 3.mars klokken 10.00. Det vi være en SESONGBASERT frokostmeny med norske meieriprodukter fra TINE, råvarer fra Bondens marked, kaffe fra Solberg Hansen, pålegg fra Norgården og økologisk brød fra Kolonihagen, og Åpent Bakeri bakt på steinmalt mel fra Holli Mølle. Matpakkene lages av kokker fra Scandic hotel Vulkan. Sammen med Food Studio utfordrer de regjeringens mål om at 15% av all mat som omsettes i 2020 skal være økologisk. Under frokosten skal minst 50% av råvarene være økologiske.
Les mer om FORSMAK og se programmet for festivalen på Vulkan sine hjemmesider >>
Menneskene tar stadig mer kontroll over omgivelsene. Dette har ført til at vi i dag står overfor store utfordringer. Hvordan kan vi se for oss andre framtider? Kan vi finne nye måter å leve med og av dyr?
Hver tirsdag fra 16.00 til midnatt vil Oche skjemme bort dere studenter! Samle studiekameratene dine og nyt deres spesialtilbud.
En morsom kombinasjon av bingo & musikkquiz som resulterer i masse moro!