Arrangementet er fullført.

Mat og vin i kombinasjon hovedbilde
onsdag 

Mat og vin i kombinasjon

468_2014_11_11_104832

Mathallen Oslo – Onsdag 21. januar 2015

Mat og vin i kombinasjon Hvorfor endrer matopplevelsen seg når samme meny serveres med ulike viner?

På kjøkkenet kan vi trylle frem flotte retter basert på ferske og gode råvarer. Med litt kunnskap om grunnprinsippene rundt mat og vin i kombinasjon kan måltidet bli enda bedre.

Vil du lære om hvordan vi kan heve smaken i både maten og vinen? Hvorfor blir den perfekte kombinasjonen en opplevelse helt utenom det vanlige? 

Vi gir deg en innføring i prinsippene rundt mat og vin i kombinasjon. De teoretiske prinsippene blir gjennomgått og det blir smaks prøver på ulike kombinasjoner.

Kokkene våre tilbereder fem ulike retter som dere alle fåren smakebit av. De forskjellige smaksprøvene får følge av to ulike viner.

Denne kvelden er dere ikke selv med å lage mat, fokuset ligger på å lære om og kjenne på ulike smakskombinasjoner.

Tid fra kl. 17.00 – 21.00