Arrangementet er fullført.
Hvorfor endrer matopplevelsen seg når samme meny serveres med ulike viner?
Påmelding via vår nettside:
https://kulinariskakademi.no/mathallen/articles/mat-og-vin-i-kombinasjon-6
På kjøkkenet kan vi trylle frem flotte retter basert på ferske og gode råvarer. Med litt kunnskap om grunnprinsippene rundt mat og vin i kombinasjon kan måltidet bli enda bedre.
Vil du lære om hvordan vi kan heve smaken i både maten og vinen? Hvorfor blir den perfekte kombinasjonen en opplevelse helt utenom det vanlige?
Vi gir deg en innføring i prinsippene rundt mat og vin i kombinasjon. De teoretiske prinsippene blir gjennomgått og det blir smaksprøver på ulike kombinasjoner.
Kokkene våre tilbereder fem ulike retter som dere alle får en smakebit av. De forskjellige smaksprøvene får følge av to ulike viner.
Kl: 17.00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen
Vulkan 5, 0178 Oslo
(2 etasjen i Oslos nye Mathallen)
Antall: 12 – 24 personer
Pris: Kr. 1.778,- pr. pers. inkl. drikke
Varighet: 3timer
Kursavgiften dekker følgende:
Råvarene under kurset
Smaksprøver under kurset
Demonstrasjonskurs (ca 3timer)
Smaksviner
Oppskriftshefte
Foredragsholdere
Slik gjennomføres kurset:
Demonstrasjonskurs der kokk og vinkelner lærer bort sin kunnskap
Deltakerne sitter i tilknytting til kjøkkenet
Du som deltaker er ikke aktiv på kjøkkenet, men observerer
Varighet på seansen ca 3 timer
Etter kurset har du lært:
Enkle kombinasjoner mellom mat og vin
Hvordan du kan forberede rettene og lage disse hjemme
Tips og triks rundt mat og vin i kombinasjon
Bookingen er åpen til 17. mai-feiringen!
Nyt dagen med norske sjøkreps og venetiansk cicchetti og god drikke i glasset.
Fantastiske Christian Radich ligger til kai ved Akershuskaia og inviterer til åpent skip 17. mai. Det blir servering av boller, is og kaffe. Grillen tennes, og vi serverer også gode pølser, øl og vin. Med DJ om bord blir det god stemning! Velkommen om bord til en 17. mai litt utenom det vanlige!
Velkommen til 17. mai på Spaghetteria!
Vi har åpent til lunsj og middag – book bord allerede i dag på www.spaghetteria.no