På kjøkkenet kan vi trylle frem flotte retter basert på ferske og gode råvarer. Med litt kunnskap om grunnprinsippene rundt mat og vin i kombinasjon kan måltidet bli enda bedre.
Vil du lære om hvordan vi kan heve smaken i både maten og vinen? Hvorfor blir den perfekte kombinasjonen en opplevelse helt utenom det vanlige?
Vi gir deg en innføring i prinsippene rundt mat og vin i kombinasjon. De teoretiske prinsippene blir gjennomgått og det blir smaksprøver på ulike kombinasjoner.
Kokkene våre tilbereder fem ulike retter som dere alle får en smakebit av. De forskjellige smaksprøvene får følge av to ulike viner. Kl: 17.00 Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen Vulkan 5, 0178 Oslo (2 etasjen i Oslos nye Mathallen) Antall: 12 – 24 personer Pris: Kr. 1.778,- pr. pers. inkl. drikke Varighet: 3timer
Kursavgiften dekker følgende:
Råvarene under kurset Smaksprøver under kurset Demonstrasjonskurs (ca 3timer) Smaksviner Oppskriftshefte Foredragsholdere
Slik gjennomføres kurset:
Demonstrasjonskurs der kokk og vinkelner lærer bort sin kunnskap Deltakerne sitter i tilknytting til kjøkkenet Du som deltaker er ikke aktiv på kjøkkenet, men observerer Varighet på seansen ca 3 timer
Etter kurset har du lært:
Enkle kombinasjoner mellom mat og vin Hvordan du kan forberede rettene og lage disse hjemme Tips og triks rundt mat og vin i kombinasjon